Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شکلات / Chocolat
#13
yasiii, post: 5185 Wrote:نکنید!چرا؟ضعف کردم اومدم اینجا هی گفتم نیام اینجا :electric_shock:

پس اینم ببین که حسابی گشنه ات بشه
امروز با یکی از دوستام از باشگاه برگشتیم این تایپیک جلوم باز بود جفتمون گرسنه مون شد در حد بیهوشی ! مجبور شدیم بریم بیرون سیب زمینی سرخ شده بخوریم !!!

http://e-gym.ir/thread272-7.html
Reply
#14
امیر این اصله که بالای لیبلش با نوار ابی مزین شده از کجا خریدی؟المانیه؟

من جزو معتادیون شکلات صبحانه هستم...همه وقت میخورم,صبحانه میان وعده پای نت قبل از خواب:greedy:

رفتم کیش همون لیبل سبزرو به عنوان اصل کردن تو پاچم ولی قیمتش خوب بود...همونو تهران تو گیشا

20 تومن گرونتر میدادن!!!
[I]...Loading[/I]

[SIZE=4][/SIZE]
Reply
#15
E-GYM Admin, post: 5198 Wrote:پس اینم ببین که حسابی گشنه ات بشه
امروز با یکی از دوستام از باشگاه برگشتیم این تایپیک جلوم باز بود جفتمون گرسنه مون شد در حد بیهوشی ! مجبور شدیم بریم بیرون سیب زمینی سرخ شده بخوریم !!!

http://e-gym.ir/thread272-7.html
گشنم که نی .اما شکلات خیلی اوج وصلم شکلات من 1 ماااااااه بستنی نخوردم!!!آآآآخ pریما دبل چکلت...وای قبول نیس داری منو شکنجه میدی:amazing:

کوچه مروی داره فکنم قیمتش خوب باشه .شاید چند روز دیگه رفتم میpرسم
گاهی برای کشـیدنِ فـریـاد

هـزاران پیکـاســو هـم کـافـی نیسـت . . .
Reply
#16
Saeed, post: 5200 Wrote:امیر این اصله که بالای لیبلش با نوار ابی مزین شده از کجا خریدی؟المانیه؟

من جزو معتادیون شکلات صبحانه هستم...همه وقت میخورم,صبحانه میان وعده پای نت قبل از خواب:greedy:

رفتم کیش همون لیبل سبزرو به عنوان اصل کردن تو پاچم ولی قیمتش خوب بود...همونو تهران تو گیشا

20 تومن گرونتر میدادن!!!

آلمانیه سفارشی برام آوردن ازونور کوه انقضاشم ببینی 2014 هست من هرچی تو ایران دیدم حول حوش 5 6 2013 بوده ! والا اصل و فرعش دیگه از رو رنگ مشخصه و از زر ورق رو در و ...
Reply
#17
اون سبزه المانیه!...فکر کردم ابیه المانیه....بره منم از همین سبزه بود...مزشو که خیلی دوست داشتم ولی شک داشتم اصله

یا نه که اگر اینی که تو گذاشتی اصله برای منم پس اکی بوده
[I]...Loading[/I]

[SIZE=4][/SIZE]
Reply
#18
سعید جان دوتا عکس از یه نوتلاست ( از نمای پشت و رو )
Reply
#19
من یکی گرفتم رو لیبلش بیشتر عربی نوشته!
کلا نوار آبی و سبز هم نداره
Reply
#20
حسین جان نوتلا رو میگن ترک و ایتالیا و اسپانیا و عربی هم داره مثل اینکه...ولی نمیدونم فیک رو به اسم این کشور ها

میفروشن یا واقعا تو همین کشورها تولید میشه...
[I]...Loading[/I]

[SIZE=4][/SIZE]
Reply
#21
[URL="http://julietgabriel.blogfa.com/post-258.aspx"]کیک شکلاتی نوتلا[/URL]
[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/Edu0goPkak67mvz41lgAfKzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573509233.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]


[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/hJ_BRDMRpshYDiRLFhjlg6zzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573536795.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


این یک کیک خیلی خوشمزست واسه کسانی که عاشق شکلات هستند اونم از نوع نوتلا ، من یکی که میتونم یک نفره تموم قوطی شکلات نوتلا رو بخورم .



این کیک بافت خیلی نرم و تردی داره و همینطور ماندگاری بالایی .





مواد لازم برای کیک



۱ و ۴/۳پیمانه آرد ( باضافه یکی‌ دو قاشق که واسه آرد پاشی قالب استفاده میکنیم)

۴ عدد تخم مرغ درشت ( همدمای اتاق باشه )

۱/۲ پیمانه شیر ( همدمای اتاق باشه)

۲ قاشق چایخوری وانیل

۱ و ۲/۱ پیمانه شکر معمولی‌

۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر

۳/۴ قاشق چایخوری نمک


۱۶ قاشق غذاخوری یا ۲۲۰ گرم و یا ۱ پیمانه کره یا مارگارین ( همدمای اتاق باشه امایه کوچولو خنک تر باشه)


شکلات نوتلا ۵تا ۶ قاشق غذاخوری


تخم مرغ ۱ عدد



نکته کنکوری

شما میتونید از همزن دستی‌ استفاده کنید یا برقی و یا دستگاه غذا ساز، فقط یک نکته بگم که اگه از همزن دستی‌ معمولی استفاده می‌کنید اون مقدار زمانی‌ رو که واسه همزدن گفتم شما باید دو برابر کنید چون سزعت همزنی که با دست زده میشه کندتره نسبت به همزن دستی‌ برقی یا دستگاه غذاساز

خوب اول من طرز پخت این کیک و یاد میدم و بعدش میریم واسه درست کردن کیک.



فر رو روی درجه ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت میذاریم . قالب کیک ۹ اینچی‌ رو گریس کاری می‌کنیم و آرد میپاشیم ( روششو اینجا توضیح دادم [URL="http://julietgabriel.blogfa.com/post-158.aspx"]همه چیز در مورد قالبها[/URL] )


۲. تخم مرغ هارو هم می‌زنیم با شیر و وانیل ، میتونیم این کارو با چنگال هم بکنید چون نمی‌خوایم خیلی‌ هم بزنیم اگه با همزن دستی‌ هم میزنید ۱ دقیقه با دور کند هم بزنید




۱ پیمانه از این مخلوط رو جدا می‌کنیم و میذاریم کنار.





آردی (رو که قبلا الک کردیم با نمک و بکینگ پودر) رو اضافه می‌کنیم به شکر و واسه ۳۰ ثانیه این مواد خشک رو با هم مخلوط می‌کنیم






کره رو به صورت تیک‌های کوچیک برش می‌زنیم تا راحتتر مخلوط بشه با آرد



کره رو کم کم اضافه می‌کنیم به مخلوط بالا یا همون آردو شکری که با هم مخلوط شدند با دور کند ( این زمانهأی که میگم و دور تند و یا آهسته رو حتما مو به مو انجام بدین که خیلی‌ تو بافت کیک تاثیر میذاره )تا زمانی‌ که همه کره رو با آرد مخلوط کردیم هم می‌زنیم



بعد از این که این مواد با هم مخلوط شدند یعنی‌ هنوز یه مقدار تیک‌های کره معلوم میشه حالا از این زمان واسه ۳۰ تا ۴۰ ثانیه هم می‌زنیم با همون دور کند.



اون یک پیمانه شیر و تخم مرغی که درست کردیم و جدا کردیم رو الان اضافه می‌کنیم به این مواد و با همون سرعت کم واسه ۵ تا ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم، سرعت همزنو افزیش میدیم به دور متوسط و تا زمانی‌ که این مخلوطمون پف کنه وحولوهوش ۱ دقیقه و بعد باقیمنده اون مخلوط شیر و تخم مرغی که باقی‌ مونده بود از مرحله اول رو اضافه می‌کنیم و واسه ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم( یادتون نره اطراف ظرفتون هم مایعی که چسبیده رو با قاشق تمیز کنید تا اونها هم مخلوط شند با مواد )و دوباره باز واسه ۴۰ ثانیه با همون دور متوسط هم می‌زنیم تا دیگه حسابی‌ مواد مخلوط شند با هم.



[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/HQNd1-6HXfWgRgfA7oLVaqzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573793023.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]

و این هم معجون اصلی این کیک معرفی میکنم خانوم شکلات نوتلا ( حالا چرا خانوم)؟؟؟؟

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/1FXmavyEfa4Hkkv_-9L8AqzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573816647.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]
خوب حالا اون یدونه تخم مرغ رو با ۶ قاشق غذا خوری شکلات نوتلا هم میزنیم




[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/5wq2HgimGdHe_UGXBdlCjKzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573831510.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]



[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/NXkKgrsO7-n0zmsPby2LWqzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573836392.jpg][/URL]


خوب تو مرحله آخر تو قالب که من از قالب طرح در استفاده کردم اول نصف مایه کیکمونو میریزیم



[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]

[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/OloOPz1xVRG31HCPCVDBgazzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573851332.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


و بعدش معجون شوکلاتیمونو میریزیم


[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/NXkKgrsO7-n0zmsPby2LWqzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573836392.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

.و در آخر نصف دیگه مایه کیکمونو میریزیم

تو طبقه وسط فر میذاریم واسه هولوحوش ۲۰ تا ۲۵ دقیقه که شما از دقیقه ۲۰

یه چک بکنید با همون روش همیشگی‌ ( فروکردن چاقو یا یک چوب کبریت ) اگه دید تمیز اومد بیرون که پخته اگه دیدی خیس شد با مایه کیک پس یعنی‌ هنوز جا داره واسه پختن و هولوحوش ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگه هم میذاریم و باز چک می‌کنیم تا زمانی‌ که دیدیم پخته شده .متوسط زمان پختش بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ست

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


وقتی‌ پخت میذاریمش روی توری قالبو که هوا از زیرش هم جریان داشته باشه واسه ۱۵ دقیقه تا خنک بشه و بعد قالبو بر عکس می‌کنیم و کیک به راحتی‌ جدا میشه . میذاریم کیکمون کاملا سرد بشه قبل از این که کیکو روکش شکلاتی بدیم




[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/I3necE3btv_S1JK3BvY3mKzzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573776669.jpg][/URL]
من معمولا از این وانیل خالص ویلتون استفاده میکنم که فقط چند قطره میریزم و کیکم واقع بوی

.خیلی خوب وانیل رو به خودش میگیره





خوب کیک شکلاتی نوتلا با یه لیوان چای داغ تو این هوای سرد واقع میچسبه

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]

[TABLE]
[TR]
[TD][URL="https://picasaweb.google.com/lh/photo/93Y9s5a7uCsI6u-Xub7z26zzKHH-e3JWg5pFNVMEuUg?feat=embedwebsite"][Image: 17573716005.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Reply
#22
امیر انقد با اعصاب من بازی نکن هر جا رسیده عکس شکلاتو کیک شکلاتیو.....Confusedhocked:من قلبم ضعیفه:eyes_droped:
گاهی برای کشـیدنِ فـریـاد

هـزاران پیکـاســو هـم کـافـی نیسـت . . .
Reply
#23
[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89901_504.jpg][/URL]
آیا هنگام خرید شکلات سراغ برندهای خاصی می روید یا برند، مورد توجه شما نیست؟ برندهای شکلات مورد علاقه شما کدام هستند؟

فکر می کنید برترین برندهای شکلات در دنیا دارای چه خصوصیاتی هستند؟ آیا آنها را می شناسید؟

Ferrero Rocher

خوشمزه ترین شکالت دنیاست! این شکالت ایتالیایی در سال 1982 توسط شخصی به همین نام تولید شده است. در یک جعبه از این شکلات 16 دانه از آن وجود دارد که در زرورق طلایی پیچیده شده و هر کدام از آنها حاوی شیر، کارامل، ویفر و خوشمزه ترین دانه های سرخ شده هستند.


[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89902_661.jpg][/URL]

Lindt & Sprungli

یک برند آلمانی که در سال 1845 در زوریخ توسط دیوید اسپرانگلی (David Sprungli) و رادولف لیندت (Rodolphe Lindt) به دنیا معرفی شد. ویژگی بارز این شکلات علاوه بر طعم مطبوع شیر و خوشمزه ترین دانه ها، بوی دلپذیر آن است. اگر قطعه ای از این شکلات را در دست بگیرید خواهید دید که به دلیل وجود قطعات کوچک میوه در آن بوی مجموعی از میوه ها را می دهد.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89903_673.jpg][/URL]

Ghirardelli

این بار هم یک برند ایتالیایی! دومینگو گیراردلی (Domingo Ghirardelli) نام یک تولیدکننده شکلات ایتالیایی است که در سال 1852 مبادرت به سرمایه گذاری در تولید انبوه شکلات هایش کرد. شاید او هرگز گمان نمی کرد شکلات هایش به یکی از پرفروش ترین برندهای شکلات دنیا تبدیل شوند. در حال حاضر یکی از قطب های مهم تولیدکننده این شکلات، ایالات متحده آمریکاست.

[URL="http://H%20.%D8%AA%DB%8C/.%D8%AA%DB%8C/.%D9%BE%DB%8C./%D8%A7%D8%B3://bartarinha.ir/"][Image: 89904_854.jpg][/URL]

Guylian

این برند بلژیکی به دلیل طراحی فوق العاده زیبایش زبانزد خاص و عام است. دانه های این شکلات شبیه صدف و مرجان های دریایی و توسط دست طراحی شده اند و درون آنها از بادام و فندق سوخته و سایر دانه ها پر شده است.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89905_820.jpg][/URL]

Patchi

و این بار لبنان بهترین مواد اولیه را گرد هم آورده تا شکلاتی فوق العاده خوشمزه بسازد. در سال 1974 یک تولیدکننده شکلات به نام نیزار (Nizar) این شکلات خوشمزه را در بسته بندی زیبا و جذابی تولید کرد. به زودی این محصول تبدیل به هدیه ای لوکس و گرانقیمت بین مردم شد. این شکلات ترکیبی از طعم شکلات های بلژیکی و سوئیسی را داراست.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89906_989.jpg][/URL]

Toblerone

این شکلات سوئیسی در واقع یک دسر سلطنتی مربوط به سال 1908 است که در بسته های کوچک بسته بندی شده است و حاوی شیرینی بادامی، بادام، عسل و کاکائوی اعلاست و در نهایت طعم های شکلات سفید، عسل، وانیل و ... ارائه می شود.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89907_331.jpg][/URL]

Cadbury

یک برند انگلیسی که در سال 1824 در لندن توسط ژان کدبری (John Cadbury) ایجاد شد.
شکلات های مطبوع و خوشمزه کدبری به شکل های ورقه ای، شیری، حاوی تکه های میوه و کرانچی تولید می شوند.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89908_455.jpg][/URL]

Galaxy

طعم مطبوعی که شما را مست می کند! این شکلات خوشمزه که از کاکائوی داغ و شیر به همراه تکه های میوه و طعم دهنده های شیرین درست می شود، در نواحی مختلفی از دنیا مثل انگلستان، بخش هایی از آفریقا و خاورمیانه تولید می شود اما مبدأ آن به انگلستان و سال 1986 برمی گردد.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89909_948.jpg][/URL]

Mars

نامی که تمام مردم دنیا آن را می شناسند و خریدارش هستند. منشأ دتولید این شکلات خوشمزه به انگلستان و سال 1932 برمی گردد. مارس در بین عموم مردم پرطرفدارترین شکلات است.

[URL="http://bartarinha.ir/"][Image: 89910_379.jpg][/URL]

KitKat

در سال 1935 کارخانه نستله این محصول را از شیر و گندم و لایه ای از شکلات داغ تصفیه شده تولید کرد. کیت کت به زودی تبدیل به محصولی عامه پسند شد و در بسته بندی های مختلف و متنوع به مردم سراسر دنیا عرضه شد.
گاهی برای کشـیدنِ فـریـاد

هـزاران پیکـاســو هـم کـافـی نیسـت . . .
Reply
#24
اولین روز مدرسه یادمه با تبلرون مخمو زدن ! یکی برام گرفتن دادن دستم یادم رفت چه کلاهی سرم رفته دارم میرم سلاخ خونه ( مدرسه ! )
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)