Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنکیک
#1
چگونه پنكیك بپزیم ؟!


[Image: 48780.jpg]
چه چیز هایی نیاز دارید ؟تند زن، دو كاسه برای مخلوط كردن، ماهی تابه یا كلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، كفگیر.


در اینجا چند روش ساده برای ایجاد یك پنكیك عالی وجود دارد.

چه چیز هایی نیاز دارید
تند زن، دو كاسه برای مخلوط كردن، ماهی تابه یا كلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، كفگیر.

این 7 مرحله ی ساده را دنبال كنید.

1- آرد، بكینگ پودر،نمك و شكر را با هم مخلوط كنید.
[Image: 002-s1-pancakes_160.jpg]
در یك كاسه متوسط با فنجان شیشه ای بزرگ، تركیبات خشك را هم بزنید.

2- شیر،‌روغن و تخم مرغ را مخلوط كنید.
[Image: 002-s2-pancakes_160.jpg]
در یك كاسه جدگانه، اجزای مرطوب را با هم مخلوط كنید ( شیر، تخم مرغ،‌روغن گیاهی) تا این كه تخم مرغ كاملا مخلوط شود.


3- عناصر خشك و مخلوط را با هم مخلوط كنید.
[Image: 002-s3-pancakes_160.jpg]
تركیبات مرطوب را به كاسه ای كه در آن تركیبات خشك بودند اضافه كنید. آن ها را تا زمانی كه ذرات پوری دیده نباشند هم بزنید.
محرمانه: خمیرتان را در یك ظرف در بسته مدت كمی نگه دارید تا پنكیك خودش را بگیرد.

4- ماهی تابه خود را گرم كنید.
[Image: 002-s4-pancakes_160.jpg]

اجاق خود را با شعله متوسط روشن كنید و یك ماهیتابه بزرگ را روی شعله قرار دهید.
محرمانه: درجه حرارت را آزمایش كنید،‌چند قطره كم آب روی ماهی تابه بپاچید، زمانی به اندازه كافی داغ شده كه این قطره بجوشد و تبخیر شود.


5- روغن به ماهی تابه اضافه كنید.
[Image: 002-s5-pancakes_160.jpg]
دستمال كاغذی را با روغن گیاهی چرب و مرطوب كنید و آن را به آهستگی در كف ماهی تابه بكشید. این باعث می شود تا پنكیك ها به شكل استیك بماند.


6- خمیر را در ماهی تابه بریزید.
[Image: 002-s6-pancakes_160.jpg]
برای هر پنیك با ملایمت ، 3/1 یا 2/1 فنجان از خمیر را در آن بریزید. از ملاقه یا فنجان استفاده كنید. از یك قاشق برای پهن كردن خمیر در یك دایره استفاده كنید.
محرمانه: قطعه هایی شبیه به موز یا هلو به خمیر دایره ای شكل پنكیك اضافه كنید.


7- پنكیك ها را زمانی كه حباب زدند برگردانید.
[Image: 002-s7-pancakes_160.jpg]
به یك باره وسط پنكیك ها شروع به حباب زدن و تركیدن می كند، آن زمان است باید كفگیر را در زیر پنكیك ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید.
محرمانه: اگر شما پنكیك ها را برای جمعیت زیاد درست می كنید،‌ بعد از سرخ شدن آن ها را در فرقه های فلزی توری قرار دهید تا زمانی كه آن ها را برای مهمانان می آورید خمیر و خیس نشده باشد.


تهیه و ترجمه :گروه سبک زندگی سیمرغ
Reply
#2
دستور تهیه پنكیك خانگی بسیار راحت و خوشمزه!


[Image: 59311.jpg]
تهیه این پنكیك‌ سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخم‌مرغ و كره از جمله مواد اصلی آن می‌باشد.


تهیه این پنكیك‌ سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخم‌مرغ و كره از جمله مواد اصلی آن می‌باشد.


زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 4- 3 نفر:
آرد: 5/1 پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری
شكر: ‌یك قاشق غذاخوری
نمك: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یك و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یك عدد
كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه:
• شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.

• تخم‌مرغ، كره وشیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یك همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.

• در یك تابه نچسب، كره را ذوب كنید.

• یك چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیك را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

• همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.

• تعداد پنكیك تهیه شده 4 عدد می‌باشد.



منبع : سیمرغ
Reply
#3
[Image: IMG_2499.jpg]
پنکیک، یه خوردنی خوشمزه و اعتیادآوره که بی‌استعدادترین آدم‌ها هم از پس درست کردنش برمیان! (دور از جون!)
فقط کافیه یه بار درستش کنید تا دیگه هروقت گرسنتون شد، برید سراغش و… تو سه سوت آماده میشه! Wink
مواد مورد نیاز

[Image: IMG_2440.jpg]
  • آرد: دو پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمی‌کنه)
  • بکینگ پودر: ۳ قاشق چای‌‌خوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیره‌ی ذرت: گیر نیاوردید، شیره‌ی خرما یا عسل
  • روغن: دو قاشق غذاخوری
مخلوط کردن مواد

[Image: IMG_2443.jpg]
طرز تهیه‌اش خیلی راحته. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.
توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکی دوبار از توی صافی رد کنید.
توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با هم بزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.
مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه. ← اگه می‌خواید پنکیک‌تون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. باید ذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. همین یه نکته‌ی کوچیک حاصل عمری تجربه‌ست! =)

پختن

[Image: IMG_3248.jpg]
اگه ماهی‌‌‌تابتون بدون روغن نمی‌سوزه یا براتون مهم نیست که بسوزه، فَبِها؛ بهش روغن نزنید و رنگ پنکیک‌ها هم یکدست‌تر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها.
بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهی‌تابه به اندازه‌ی کافی گرم بشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید.
[Image: IMG_2444.jpg]
یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. باید قهوه‌ای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقه‌ی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهی‌تابه درش بیارید.
*تو هر نوبت می‌تونید، یکی دوتا یا بیشتر (بسته به اندازه‌ی ماهی‌تابه‌تون) از مایع پنکیک بریزید. اندازه‌ش هم که دل‌بخواهیه.
[Image: pof.jpg]
↑ پنکیک‌هایی که شیر کمتر دارن (در بالا توضیح دادم) و بیشتر پف کردن.
↓ پنکیک‌هایی که شیر بیشتر دارن و کمتر پف کردن. دیگه انتخب با خودتونه!
[Image: IMG_2488.jpg]
در آخر، پنکیک‌ها رو توی ظرف روی هم بچینید و به سبک فرنگی (!) روش شیره‌ی ذرت (داخلیش: شیره‌ی خرما!) بریزید و:
[Image: Milk-Bottle-icon.png]یه لیوان شیر یا چایی برای خودتون و خانواده پرکنید و به به! پنکیک بخورید! صبحونه، عصرونه ^__^

منبع : بغبغو
Reply
#4
[TABLE]
[TR]
[TD][h=1]روش تهیه پنکیک گوشت[/h][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]گوشت یکی از مواد اولیه بسیاری از غذاها است که معمولاً طعم آن در میان بقیه مواد گم می شود. یکی از غذاهایی که می توان از طعم آن لذت برد، پنکیک گوشت است که طعم گوشت را می توان در آن احساس کرد.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][URL="http://www.loghme.com/Image/News/2012/5/1059_634736284687434375_l.jpg"][Image: 1059_634736284687434375_l.jpg][/URL]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مواد اولیه :

آرد یك پیمانه
شیر یك پیمانه
تخم‌مرغ یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن مایع یك قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز یك عدد
پیاز یك عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
خیارشور ریز‌شده به میزان لازم
نمك، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت داده نمك، فلفل، ادویه و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و هم ‌می‌‌زنیم سپس یك پیمانه آب افزوده و می‌‌گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد. بعد از روی حرارت برداشته جعفری خردشده، خیارشور و تخم‌مرغ رنده شده را با آن مخلوط می‌‌كنیم و می‌‌گذاریم سرد شود. آرد، نمك، فلفل، تخم‌مرغ، روغن مایع و شیر را كم‌كم مخلوط و هم زده تا مایه یك‌دست شود بعد تابه كوچكی را چرب كرده روی حرارت داغ می‌‌كنیم هر دفعه یك ملاقه كوچك از مواد را در تابه ریخته تا یك طرف پنكیك برشته شود سپس طرف دیگر آن را هم برشته می‌‌كنیم تا مواد پنكیك تمام شود. لابه‌لای پنكیك‌ها مایه گوشت را ریخته و پنكیك‌ها را روی هم می‌‌گذاریم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنكیك باید ساده باشد و بعد آن را تزئین می‌‌كنیم.


منیع :آشپزی خانواده سبز
Reply
#5
این هم دستور پنکیک : [URL="http://e-gym.ir/member.php?u=18"]فقط برای امین[/URL] عزیز
Reply
#6
البته ما پنکیک رو یه جور دیگه درست میکنیم
آرد برنج یا آرد گندم رو با شیر یا آب قاطی میکنیم و انقدز هم میزنیم تا مایع رقیق درست شه
2 3 تا تخم مرغ قاطیش میکنیم + نمک فلفل
هر بار یه ورق نازک میریزم تو تابه نچسب در دار
اگه کف تابه چرب باشه خوشمزه تر میشه *

بکینگ بودر پف بیشتر میده ولی وقتی میخوری اینگار داری پف میخوری واسا همین حذفش میکنم .
Reply
#7
واسا بدنسازی هم میتونی آرد گندم کامل یا جو دوسر رو با شیر قاطی کنی 6 تا سفیده + یه دونه تخم مرغ کامل رو با یه قاشق روغن زیتون extra virgin قاطی کنی و تو ماهی تابه زژیمی 3 4 تا پنکیک حرفه ایی درست کنی |

میگن میشه توش کراتین و گلوتامین یا مای انفیوژن هم استفاده کرد ولی من پیشنهاد نمیدم به این اجناس لوکس حرارت بدین |
Reply
#8
من الان با سر میرم تو دیوار :645220_wacko2:

دستت مرسی :57021_LaieA_009::42519_999:


                                                                                                                                                                                                     [SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#9
امروز درست کردم .
دو لیوان آرد سفید گندم
یک لیوان شیر
۴ تا تخم مرغ کامل + یک عدد سفیده
یه مقدار شکر


اولین ملاقه رو که ریختم فکر منم روغن ماهیتابه زیاد بود . دور پنکیک شبیه این گل آفتابگردون شد که توی تام و جری رو صورت گربه میترکید :bad_smile:
فهمیدم گند زدم . دومی و سوی دیگه خوب شد.
فقط بوی زخم تخم مرغ میداد.
به نظرم بکینگ پودر برنیم بهتر میشه.
البته من یه لایه درست کردم بینشون شکلات ریختم خوب شد.
کلی هم اضافه اومد خمیرش.
میشه بزارم تو یخچال فردا صبح درست کنم دوباره؟
یا خراب میشه؟

نکته انجرافی :‌من الان شدیدا از مسمویت تخم
مرغ میترسم. Confusedhame:


                                                                                                                                                                                                     [SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#10
ببین لایه لایه نریز شکلاتو .
کلا پنکیک ها رو بچین رو هم رو کلش شکلات بریز بعد برش بده بزن به خندق بلات ...
Reply
#11
خوب آخه من دوست دارم بین این برش ها شکلات باشه.
روش باشه .. سخته خوردنش :ی
البته یه کم روش هم ریختم.


                                                                                                                                                                                                     [SIGPIC][/SIGPIC]
Reply
#12
آقایون من این خمیرشو واسه فردا بزارم تو یخچال خراب نمیشه؟..برای بار دوم عرض میکنم :bad_smile:


                                                                                                                                                                                                     [SIGPIC][/SIGPIC]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  طرز تهیه پنکیک موز Lady Empire 0 274 11-09-2014, 03:03 PM
Last Post: Lady Empire



Users browsing this thread: 1 Guest(s)