Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه برگه سيب دارچيني درست كنيم ؟
#1
[Image: 09401243279255102a.jpg]


برگه سیب دارچینی,بهترین میوه ,ویتامین های سیب,داروی آرام بخش طبیعی,درمان نفخ,فواید دارچین,آموزش برگه سیب دارچینی

سیب شامل هیدرات کربن طبیعی است، به همین علت خوردن آن سبب کنترل مقدار قند خون می شود. تجزیه مرحله ای هیدرات کربن موجود درآن سبب می شود برای مدتی گرسنه نشوید. مقدار هیدرات کربن موجود در سیب ها باهم فرق دارد. معمولا در سیبهای سبز میزان این قند کمتر و درسیب لبنان یا سیب گلاب اندازه هیدرات کربن زیادتر است ولی همه سیبها هیدرات کربن دارند. بهترین وقت خوردن سیب به عنوان میان وعده بین ناشتایی تا ناهار است. بهتر است آن را با پوست بخورید


مواد لازم
  • سیب لبنانی یا سرخ: پنج عدد
  • دارچین: دو قاشق غذاخوری
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:

ابتدا فر را روی 250 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس بسته به شکلی که دوست دارید سیب را برش بزنید؛ اما بهترین روش، دو نیم کردن سیب به شکل عمودی است. سپس هسته داخل سیب را جدا کنید. اکنون تا حد ممکن سیب ها را از مقطع عرضی با چاقوی تیز روی تخته ببرید. حدود یک دقیقه سیب ها را داخل کاسه شکر قرار داده و کاسه را تکان دهید تا شکر روی همه برگه ها بنشیند. سیب ها را درآورده و درون سینی که داخلش دارچین پخش کرده اید، بغلتانید. سیب ها را داخل سینی فر قرار داده و 30 تا 45 دقیقه آن را داخل فر بگذارید. بعد از گذشت این مدت سینی را درآورده و دوباره روی آن دارچین بپاشید و بین 30 تا 45 دقیقه دوباره داخل فر بگذارید. سینی را بیرون آورده و برگه ها را داخل ظرف مناسب بگذارید تا خنک شود.

نکته 1: اگر نمی خواهید کالری برگه ها بالا برود، بعد از تهیه برگه ها آنها را با کمی عسل بخورید.

نکته 2: اگر چاقوی تان تیز است، بدون دو نیم کردن سیب، از همان ابتدا آن را از مقطع عرضی برش بزنید تا برگه ها به همان شکل دایره کامل باشد.
HiDoctor.ir
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)