Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صبحانه هاي متفاوت و خوشمزه
#1
حتما این صبحانه ها را امتحان کنید

صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.

اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی که برای وعده صبحانه مناسب هستند را برایتان در چند قسمت گردآوری کرده ایم. می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.

پای پنیر و ژامبون

[Image: 472071_424.jpg]
• تعداد: 12 تا 16 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

• 180 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
• دو قاشق غذاخوری خردل عسل
• 500 گرم خمیر شیرینی پزی آماده و منجمد
• 170 گرم ورقه های نازک ژامبون
• 170 گرم پنیر چدار رنده شده
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای و خردل را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف آرد بپاشید و خمیر شیرینی پزی را باز کنید. آن را به شکل مستطیل برش دهید و روی آنها پنیر بمالید.

3. یک لایه عسل، پیاز و پنیر چدار روی لایه پنیر بریزید و لبه های آن را خالی بگذارید.

4. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط روی لبه های خمیرها بمالید. روی آن یک لایه خمیر بگذارید و با دست لبه ها را محکم کنید. روی خمیر را نیز با قلم مو تخم مرغ بمالید. هر شکلی که دوست دارید روی خمیر ایجاد کنید تا زیباتر بشود.

5. آنها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا 25 دقیقه بپزند و طلایی شوند.

وافل‌ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامه ای

[Image: 472072_992.jpg]
• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: دو دقیقه برای هر ساندویچ

مواد لازم

• 1/3 پیمانه پنیر سفید خامه ای
• 4 قاشق چایخوری عسل
• 8 عدد نان وافل
• 1.5 پیمانه توت فرنگی تازه
• ¼ پیمانه گرانولای کم چرب
• دو قاشق غذاخوری مغز نمکی تخمه آفتابگردان
• کمی روغن
• عسل (اختیاری)

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای نرم شده و 4 قاشق چایخوری عسل را با هم مخلوط کنید. از این مخلوط به یک طرف نان های وافل بمالید. روی آنها توت فرنگی، گرانولا و تخمه آفتابگردان بگذارید. یک لایه نان وافل دیگر روی آنها بگذارید. کمی به پایین فشار بدهید تا شکل بستنی نانی به خود بگیرند.

2. روی سطح نان های وافل کمی روغن بزنید و آنها را به مدت دو دقیقه در دستگاه پخت وافل بگذارید تا سطح نان ها طلایی شوند. ساندویچ ها را از وسط دو نیم کنید و با عسل تزئین و سرو کنید.

كوكوي آويشن

[Image: 472073_588.jpg]
آويشن، گياهي با طبع گرم است كه مصرف آن باعث ايجاد آرامش و رفع اضطراب مي‌شود. شروع روز با خوردن صبحانه‌اي كه خاصيت آرام‌بخشي دارد، مي‌تواند بسيار مطلوب باشد. آويشن، مدر و ضدعفوني‌كننده مجاري ادراري هم هست. خواص ضد‌ميكروبي، ضد‌قارچي و ضد‌انگلي آن هم به اثبات رسيده است. كوكوي آويشن كه بيشتر در مناطق مركزي ايران طرفداران زيادي دارد، كمتر از 5دقيقه آماده مي‌شود و بسيار هم خوشمزه و مقوي است.

مواد لازم

• تعداد: يك نفر
• 1عدد تخم‌مرغ
• 1قاشق مرباخوري آرد گندم
• 1قاشق غذاخوري سرصاف پودر آويشن
• نمك به ميزان لازم
• يك‌ونيم قاشق غذاخوري روغن مايع

طرز تهيه

1. تخم‌مرغ، آرد، نمك و پودر آويشن را به‌مدت يك دقيقه با چنگال بزنيد.

2. روغن را داخل تابه بريزيد و آن را حدود 30ثانيه روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.

3. مايه آماده شده را داخل تابه بريزيد و در آن را بگذاريد.

4. حرارت را پايين بياوريد و بعد از 2دقيقه در تابه را برداريد و كوكو را برگردانيد.

5. يك دقيقه ديگر در تابه را ببنديد و سپس كوكوي شما در كمتر از 5دقيقه آماده است.

اِستارا پنیر و بوقلمون

[Image: 472074_606.jpg]
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان خنک شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 55 دقیقه

مواد لازم

• 12 عدد نان کشمشی
• 170 گرم پنیر چدار خرد شده
• 255 گرم سینه بوقلمون خرد شده یا ژامبون بوقلمون
• ¼ پیمانه کره آب شده
• 1/3 پیمانه پیاز خرد شده
• سه پیمانه شیر
• یک قاشق غذاخوری خردل
• یک قاشق چایخوری سس تند و پرادویه

طرز تهیه

1. یک ظرف مستطیلی را چرب کنید و کنار بگذارید. روی 6 عدد از نان های کشمشی تکه های پنیر و بوقلمون قرار دهید و روی آن، لایه دیگری نان بگذارید. سطح بیرونی ساندویچ را با کره چرب کنید. نان ها را به شکل مثلث برش دهید و داخل ظرف بچینید. برای زیبایی پای قاعده مثلث ها کف ظرف و نوک آنها بالا باشد. روی آنها پیاز بپاشید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، شیر، تخم مرغ، خردل و سس گوجه فرنگی تند و پرادویه را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ساندویچ ها بریزید و حدود دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی و برشته شود.

تاکو صبحانه

[Image: 472075_142.jpg]
• تعداد: 4 نفر (هر نفر دو تاکو)
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 7 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت

مواد لازم

• نان پیتا یا ترتیلا
• یک قاشق چایخوری روغن گیاهی
• کمی روغن
• ¼ قاشق غذاخوری نمک
• یک پیمانه سیب زمینی قهوه ای رنده شده
• دو قاشق غذاخوری فلفل سبز شیرین، خرد شده
• 4 عدد تخم مرغ، هم زده
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• 5 قاشق غذاخوری سس سالسا
• نصف پیمانه لوبیای سیاه یا قرمز، پخته شده
• ¼ پیمانه پنیر چدار، رنده شده
• پوست لیمو ترش، رنده شده (اختیاری)
• سالسا (اختیاری)

طرز تهیه

1. توری فر را در طبقه وسط قرار دهید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. نان های ترتیلا یا پیتا را داخل پارچه بپیچید و 40 ثانیه درون فر بگذارید تا گرم شوند. هر دو طرف ترتیلاها را با روغن چرب کنید. نمک بپاشید. آنها را به شکل صدف تاکو تا کنید و داخل فر بگذارید. حدود 7 دقیقه بپزید تا ترد شوند. آنها را از فر خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.

2. در همین زمان، درون تابه روغن بریزید، روی حرارت متوسط سیب زمینی های قهوه ای را تفت دهید تا سرخ شوند. حرارت را کم کنید. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ ها و سفیده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری سالسا مخلوط کنید و هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را روی سیب زمینی داخل تابه بریزید. بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید پخته شود. با کف گیر یا قاشق بزرگ قسمت های پخته را بلند کنید تا تخم مرغ های خام زیر آن بروند و پخته شوند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. املت به دست آمده را داخل نان های ترتیلا بگذارید. روی آنها لوبیا و 4 قاشق سالسای باقی مانده را بریزید. در آخر پنیر روی آن بریزید و در صورت تمایل با پوست رنده شده لیمو سرو کنید.

ادامه دارد...
Reply
#2
[COLOR=rgb(255, 77, 77)]حتما این صبحانه ها را امتحان کنید[/COLOR]

تخم‌مرغ بندیکت

[Image: 472127_592.jpg]
این صبحانه بسیار زیبا است و ظاهری همچون دسر و بستنی دارد. اما هیچ کدام از آنها نیست. بندیکت در واقع به تخم‌ مرغ‌ آب‌ پز و ژامبون‌ در ميان‌ دولايه‌ نان‌ برشته‌ شده‌ گفته می شود.

• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

• یک قاشق چایخوری سرکه
• 8 عدد تخم مرغ
• 4 عدد مافین انگلیسی
• 1/3 پیمانه پنیر نرم طعم‌دار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا ...)
• 8 ورقه ژامبون
• 16 ساقه ریحان یا اسنفاج تازه
• 8 ورقه گوجه فرنگی
• سس هلندی*
• پودر پاپریکا (اختیاری)

طرز تهیه

1. تابه را چرب کنید. تا نیمه تابه را پر از آب کنید. سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید تا نیم جوش باقی بماند. یک تخم مرغ را داخل پیمانه اندازه گیری بشکنید. لبه پیمانه را تا حد امکان به آب نزدیک کنید و تخم مرغ را داخل آب در حال جوش بیندازید. همین کار را با باقی تخم مرغ ها تکرار کنید.

2. تخم مرغ ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشانید تا سفیده کاملا بسته و زرده سفت شود. با کف‌گیر سوراخ‌دار تخم مرغ را از آب خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.

3. سپس، مافین ها را از وسط نصف کنید و آنها را داخل سینی فر بچینید. آنها را حدود 3 تا 4 دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شوند.

4. یک قالب مستطیلی را چرب کنید. تکه های مافین را با فاصله داخل آن بچینید. روی مافین ها دو قاشق چایخوری پنیر قرار دهید. روی پنیر یک ورقه ژامبون قرار دهید. آن را تا کنید که از لبه های مافین بیرون نزند. روی ژامبون ها یک حلقه گوجه فرنگی و دو برگ ریحان قرار دهید.

5. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. روی هر کدام از گوجه فرنگی ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. روی آن سس هلندی* بریزید. حدود 25 دقیقه آنها را داخل فر بپزید.

6. در آخر می توانید با پاپریکا و ریحان تزئین کنید.

سس هلندی

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه خامه ترش
• ¾ پیمانه مایونز
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• یک قاشق غذاخوری خردل
• شیر

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک همه مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت تمایل می توانید کمی شیر هم اضافه کنید. البته هر مرتبه یک قاشق چایخوری شیر بریزید تا به غلظت موردنظر برسید.

کیک گردو و عدس

[Image: 472128_452.jpg]
• تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 1.5 پیمانه گردوی بوداده
• یک پیمانه عدس سبز یا قهوه‌ای
• دو پیمانه آب سبزیجات
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو پیمانه پیاز سفید خرد شده
• یک پیمانه کرفس خرد شده
• نصف پیمانه هویج خرد شده
• 3 حبه سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری آویشن خشک
• نصف قاشق چایخوری مریم‌گلی
• یک قاشق چایخوری رزماری خشک و خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل سیاه
• 1 ¼ پیمانه خرده نان
• 1 ¼ پیمانه رب گوجه‌فرنگی
• یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی + دو قاشق غذاخوری آب‌گرم
• ¼ پیمانه کچاپ

طرز تهیه

1. درون غذاساز، گردوهای بوداده را آسیاب کنید و کنار بگذارید.

2. عدس‌ها را پاک کنید و بشویید. درون قابلمه بریزید و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا در حالت نیم‌جوش، آب عدس به طور کامل کشیده و عدس‌ها کاملا نرم شوند. در صورت نیاز، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. عدس‌های پخته شده را کنار بگذارید.

3. روغن زیتون را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. عدس پخته شده، آویشن، مریم‌گلی، رزماری و نمک را بیفزایید. نمک و فلفل مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، نمک یا فلفل اضافه کنید.

4. در یک کاسه بزرگ، خرده‌های نان تست، گردو و مخلوط عدس را با یکدیگر مخلوط کنید. رب گوجه‌فرنگی و تخم کتان را بیفزایید و هم بزنید. با دست آنها را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

5. مخلوط را درون قالب مستطیلی بریزید و فشار دهید تا کاملا فرم قالب را به خود بگیرند. روی سطح آن، سس کچاپ بمالید.

6. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی و برشته شود. پس از پخت، 15 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید تا نان از هم نپاشد.

پنكيك كدو حلوايي

[Image: 472129_960.jpg]
مواد لازم
• پوره كدوحلوايي: دو پيمانه
• آرد: سه چهارم پيمانه
• شيرعسل يا عسل: نصف پيمانه
• تخم‌مرغ: دو عدد، بزرگ
• بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌خوري
• دارچين: يك قاشق مرباخوري
• وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

روش تهیه

1. در يك كاسه آرد، بيكينگ پودر، وانيل و دارچين را با هم مخلوط كنيد.

2. در كاسه ديگر پوره كدوحلوايي (براي درست كردن پوره كدو حلوايي كافي است آن را بخارپز كرده سپس با گوشت‌كوب له كنيد)، شيرعسل و تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستي بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند.

3. مخلوط آرد را به مخلوط كدو حلوايي اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا يك‌دست شوند.

4. يك تابه كوچك را با كمي روغن مايع چرب كنيد و از مواد پنكيك، مقداري درون تابه ريخته و آن را سرخ كنيد. وقتي يك طرف پنكيك سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده و با مقداري شيرعسل روي آن را تزيين و سرو كنيد.

نان كنجدي سوخاري

[Image: 472130_280.jpg]
اين غذا كمي پركالري‌تر است و بيشتر براي بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانه‌هاي چرب و سرشار از ويتامين‌ها و املاح مختلفي است كه مصرف آن مقداري از نياز بدن به ويتامين E، كلسيم، منيزيم، روي، پروتئين و فسفر را تأمين كند. اسيدهاي چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به كاهش چربي بد و افزايش چربي خوب خون كمك مي‌كند.
تعداد: 1نفر

مواد لازم

• 2عدد نان تست،1
• عدد تخم‌مرغ كوچك
• 2تا 3قاشق غذا خوري كنجد
• نمك، پودر فلفل سياه و دارچين به ميزان لازم
• روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم

طرز تهيه

1. تخم‌مرغ را با نمك، فلفل و كمي پودر دارچين به خوبي هم بزنيد.

2. نان‌هاي تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد.

3. حالا اين نان‌هاي كنجدي را در تابه‌اي كه از قبل روغن ريخته‌ايد و گرم كرده‌ايد، سرخ كنيد.

4. آب پرتقال يا آب انار ملس، بهترين تحريك‌كننده‌هاي اشتهاي صبحگاهي و مناسب‌ترين همراهان اين صبحانه هستند.

ادامه دارد...
Reply
#3
اقا واقعا ممنون خیلی جالبه.
2-3 تاش رو درست کردم واقعا خوب بود...
Reply
#4
skrilexx, post: 84243, member: 138 Wrote:اقا واقعا ممنون خیلی جالبه.
2-3 تاش رو درست کردم واقعا خوب بود...
میشه بگی دقیقا کدوماشو درست کردی؟من که هر چی گشتم جز اولی و‌اخری بقیشون تقریبا بعیده بشه درست کرد اونم خوشمزه دربیاد.چون یا موادش نیست یا زیادی دنگ‌و فنگ داره
Reply
#5
من اولیو دومیشو درست کردم موادشم همه جا هست دیگه
چیزیم که تو این کشور زیاد داریم هممون وقتهSmile)
Reply
#6
من چندوقت پيش پاي كدوحلوايي درست كردم كه عالي شد...اما پنكيكش فك نميكنم خوب بشه...فرصتي دست بده بازهم پاي رو درست ميكنم...
من راهيم...
Reply
#7
حتما اين صبحانه ها را امتحان كنيد

چند نوع صبحانه لذیذ و دوست داشتنی که می توانید در روزهای تعطیل و آخر هفته ها برای اعضای خانواده تهیه کنید و همه دور هم از خوردن آنها لذت ببرید. همه این دستور پخت ها بسیار آسان و ساده هستند و به زمان زیادی نیز برای آماده کردن آنها نیاز نیست.

تُست فرانسوی با سس موز کاراملی

• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

[Image: 203490_700.jpg]
مواد لازم

• 12 عدد نان تست
• 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 6 عدد تخم مرغ همزده
• سه پیمانه شیر
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• سس موز کاراملی*

طرز تهیه

1. نیمی از نان ها را داخل ظرف گود بچینید. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ماسکارپونه، گردو، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط پنیر را روی نان ها بمالید و باقی نان ها را روی آنها قرار دهید. باید 6 ساندویچ به دست بیاید.

2. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را روی ساندویچ ها بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند. روی آنها پلاستیک بکشید و حدود 2 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

3. فر را با دمای 275 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر ورق روغنی پهن کنید. ساندویچ ها را روی آن بچینید و به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. باید توجه داشته باشید که هر 15 دقیقه ساندویچ ها را برگردانید.

4. آنها را گرم و به همراه سس موز کاراملی سرو کنید.

سس موز کاراملی

• زمان تهیه: 50 دقیقه
• زمان استراحت: 20 دقیقه

مواد لازم

• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته
• نصف پیمانه کره
• دو قاشق غذاخوری شیره ذرت
• یک قاشق چایخوری وانیل
• نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
• یک عدد موز

طرز تهیه

1. در یک شیرجوش، شکر قهوه ای، خامه فرم گرفته، کره و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید و بگذارید با حرارت متوسط بجوشد. به طور مرتب هم بزنید و سه دقیقه پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید. در این مرحله، نمک و وانیل را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه کوچکی بریزید و در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود. پیش از سرو، موزها را خرد و به آن اضافه کنید.

پای صبحانه

• تعداد: 6 تا 8 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
• زمان پخت: 50 دقیقه

[Image: 203491_775.jpg]
مواد لازم

• 8 ورق ژامبون
• نصف پیمانه خرده نان
• 5 عدد تخم مرغ
• 2.5 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
• یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
• نصف پیمانه پنیر سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. وقتی ژامبون ها سرد و خشک شدند آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

2. خرده های نان را داخل تابه بریزید و تفت دهید. سپس آنها را داخل کاسه بریزید، روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید.

3. قالب پای را چرب کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. ژامبون های خرد شده، سیب زمینی رنده شده، پنیر سوئیسی، پنیر سفید، شیر، ¼ پیمانه پیازچه، نمک، فلفل سیاه و سس فلفلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل ظرف پای بریزید و 2 تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. خرده های نان را روی مواد بریزید و بدون در به مدت 50 دقیقه داخل فر بگذارید.

پنکک پفکی با سس موز

• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 10 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه

[Image: 203492_101.jpg]
مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری کره
• 4 عدد تخم مرغ
• 2/3 پیمانه آرد کامل
• 2/3 پیمانه شیر کم چرب
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• نصف پیمانه کره
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• 3 عدد موز متوسط
• دو قاشق غذاخوری آب سیب
• خاکه قند (اختیاری)
• خامه فرم گرفته (اختیاری)

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را داخل تابه گرد و گود بریزید. تابه را سه تا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کره آب شود.

2. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را هم بزنید. آرد، شیر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. مواد را فورا داخل تابه بریزید و آنها را حدود 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان پف کند و طلایی شود.

3. برای تهیه سس موز، در یک شیرجوش، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا آب شوند. موزها را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر آنها را بپزید و مرتب هم بزنید. خیلی آرام، آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید.

4. برای سرو، سس را روی پنکک بریزید و در صورت تمایل، خاکه قند و خامه فرم گرفته را روی آن بریزید.

لازانیا ادویه‌دار صبحانه

• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 40 دقیقه
• زمان سرد شدن: 8 تا 24 ساعت
• زمان پخت: یک ساعت

[Image: 203493_105.jpg]
مواد لازم

• 680 گرم سوسیس
• 680 گرم پنیر سفید
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه پیازکوهی تازه
• ¼ پیمانه هویج رنده شده
• 18 عدد تخم مرغ
• 1/3 پیمانه شیر
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری کره
• 400 گرم سس آلفردو
• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• 8 ورق لازانیا نیمه آماده
• 4 پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
• دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

1. در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال بریزید تا روغنشان گرفته شود. در این فاصله، در یک کاسه متوسط، پنیر سفید، پیاز کوهی، پیازچه و هویج را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط گرم کنید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم نزنید تا تخم مرغ سفت شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

3. در یک کاسه کوچک، سس آلفردو و ادویه ایتالیایی را با هم مخلوط کنید. حدود نصف پیمانه مخلوط سس را کف ظرف مستطیلی بریزید. نیمی از لازانیاها را روی آن بچینید و در صورت نیاز آنها را روی هم قرار دهید. نیمی از سس، نیمی از مخلوط پنیر، نیمی از سیب زمینی ها، نیمی از تخم مرغ و مخلوط سوسیس را بریزید. روی آنها یک پیمانه پنیر بریزید و باقی نودل های لازانیا را روی مواد قرار دهید.

4. روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و 8 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهدارید.

5. پیش از پخت، 30 دقیقه آن را در دمای اتاق قرار دهید. پلاستیک را بردارید و روی ظرف را ورقه آلومینیومی بپیچید و حدود 45 دقیقه داخل فر بپزید.

ادامه دارد...
Reply
#8
[COLOR=rgb(255, 77, 77)]حتما این صبحانه ها را امتحان کنید [/COLOR]

صبحانه یکی از بهترین وعده های غذایی است. نان تازه، پنیر سفید، گردو، چای داغ و ... مواردی هستند که بیشتر ما ایرانی ها برای صبحانه خود داریم و بسیار هم لذت‌بخش است. به ویژه اگر نان تازه باشد و عطر آن در همه خانه بپیچد.

اما فارغ از صبحانه های سنتی، انواع خوراکی ها و غذاهایی برای وعده صبحانه مناسب هستند كه می توانید در ایام نوروز از این دستورها استفاده کنید و در کنار اعضای خانواده طعم های جدیدی را امتحان کنید.


کلوچه موز و جودوسر

[Image: 472791_529.jpg]
• تعداد: 12 عدد
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• زمان پخت: 16 دقیقه با دمای 350 درجه فارنهایت

مواد لازم

• کمی روغن
• یک عدد موز بزرگ، له شده (نصف پیمانه)
• نصف پیمانه کره بادام زمینی
• نصف پیمانه عسل
• یک قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه جو دوسر نیمه کوبیده
• نصف پیمانه آرد کامل
• ¼ پیمانه شیر خشک
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
• یک پیمانه کشمش

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فرنهایت روشن کنید. دو ورق روغنی روی سینی فر بیندازید. سطح آن را نیز روغن بمالید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، موز، کره بادام زمینی، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، جودوسر، شیرخشک، دارچین و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد هر دو کاسه را به هم اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز کشمش ها را اضافه کنید.

2. هر بار حدود ¼ پیمانه از خمیر به دست آمده را با فاصه 7.5 سانتی متر از هم روی کاغذ روغنی قرار دهید. در آخر، با کمک کاردک یا قاشق خیس، سطح گلوله های خمیری را فشار دهید تا صاف شوند و حدود 1.5 سانتی متر ضخامت داشته باشند. هنگام پخت، این خمیر ها بزرگ تر خواهند شد.

3. سینی را در فر گرم بگذارید و حدود 14 تا 16 دقیقه آنها رابپزید تا طلایی شوند. این کلوچه ها را تا سه روز می توانید در یخچال نگهداری کنید. در فریزر هم تا دو ماه می مانند.

مافین صبحانه

[Image: 472792_434.jpg]
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

• روغن
• 8 ورق ژامبون
• ¼ پیمانه پنیر ایتالیایی یا موزارلا
• 8 عدد تخم‌مرغ
• فلفل سیاه
• 8قاشق چایخوری پستو ریحان
• 8 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی دو نیم شده

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید. ژامبون‌ها را کف قالب بچینید به طوری که لبه‌های آن بیرون باشد. پنیرها را در میان قالب‌ها تقسیم کنید.

2. تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید. سپس درون قالب مافین بریزید تا زرده و سفیده از هم جدا نشوند. روی آنها فلفل بپاشید و در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق چایخوری سس پستو ریحان روی آنها بگذارید. در آخر نیز یک لایه گوجه‌فرنگی قرار دهید.

3. آنها را 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سفیده تخم‌مرغ‌ها کاملا سفت شوند. 3 تا 5 دقیقه پیش از سرو آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب خارج کنید تا فرم کاسه‌ای خود را حفظ کنند.


سيب زميني توپي

[Image: 472794_335.jpg]
تعداد: 3نفر

مواد لازم

• 3عدد سيب‌زميني متوسط
• يك‌عدد تخم‌مرغ
• 2قاشق غذاخوري ذرت پخته
• 2قاشق غذاخوري برگ كرفس ساطوري
• 2قاشق غذاخوري جعفري ساطوري
• 3قاشق غذاخوري كنجد خام
• 3قاشق غذاخوري روغن سرخ‌كردني
• نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه

1. سيب‌زميني‌ها را پوست بكنيد و با كمي نمك آنها را در مقداري آب بپزيد. پس از پخت، آنها را له و با فلفل و يك عدد زرده تخم‌مرغ، خوب ورز دهيد.

2. ذرت، برگ كرفس و جعفري را با هم مخلوط كنيد. به‌اندازه يك گردو سيب‌زميني كف دستتان بگذاريد و كمي از سبزيجات مخلوطتان را بين آن قرار دهيد. لبه‌هاي سيب‌زميني را به شكل توپ به هم برسانيد. اين توپ‌ها را ابتدا داخل سفيد تخم‌مرغ و سپس در كنجد خام بغلتانيد و سرخ كنيد.

تورتیلای اسپانیایی

[Image: 472795_577.jpg]
تعداد: 6 نفر

مواد لازم

• 900 گرم سیب زمینی
• نمک
• یک عدد پیاز خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 8 عدد تخم مرغ
• فلفل سیاه
• 1/3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• 1.5 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.

2. فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.

4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

5. کره و روغن باقی مانده را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کیند. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید . پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی روی اجاق بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه تابه سفت شوند. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 20 دقیقه در فر باشد کافی است.

6. تابه را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.

املت نخود فرنگی

املت نخود فرنگی بسیار مغذی است، تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یك ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد باشد.

[Image: 401928_185.jpg]
  • مجموع مدت زمان: 45 دقیقه
  • آماده سازی: 15 دقیقه
  • پخت: 30 دقیقه
  • تعداد سرو: 1 نفر

مـواد لازم
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 الی 3 عدد گوجه فرنگی متوسط
  • نيم پيمانه نخود فرنگی
  • نمك به میزان لازم
  • پودر فلفل سياه به ميزان لازم
  • 1 قاشق چای خوری روغن حيوانی يا كره
  • رب گوجه فرنگی به ميزان لازم
  • جعفری خرد شده به ميزان لازم

دستور پخت

1. برای تهیه املت نخود فرنگی ابتدا نخود فرنگی را با کمی آب بگذارید بپزد. سپس پوست و دانه گوجه فرنگی را جدا کنید و قسمت گوشتی گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد کنید و روی حرارت گذاشته و رب گوجه فرنگی و نمک را هم به آن اضافه کنید و تا زمانیکه آب آن تبخیر شود بپزید بعد نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

2. تخم مرغ را با چنگال بزنید، در ماهیتابه نچسب روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و قبل از اینکه روغن داغ شود با چرخش ماهیتابه به طرفین سعی کنید کف ماهیتابه کاملا به روغن آغشته شود سپس تخم مرغی را که با چنگال زده شده بود را در ماهیتابه بریزید و باز هم ماهیتابه رابه طرفین چرخش دهید تا تخم مرغ سطح بیشتری از کف ماهیتابه را اشغال کند و کاملا در کف ماهیتابه پهن شود و دقت داشته باشید که حرارت همچنان کم باشد وقتی پخته شد حرارت را خاموش و با تکان دادن ماهیتابه تخم مرغ پخته شده را به ظرف مورد نظر جهت سرو املت نخود فرنگی منتقل کنید و مخلوط نخود فرنگی و گوجه فرنگی را وسط آن ریخته و با کفگیر لبه آن را تا کنید و کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید. املت نخود فرنگی خوشمزه آماده است به عنوان صبحانه میل کنید.

3. اگر میخواهید برای تعداد نفرات بیشتری املت تهیه کنید برای هر نفر مثل دستور بالا جداگانه و در ظرف جدا املت نخود فرنگی تهیه و آماده کنید برای اینکه املت ها گرم بماند میتوانید از فر برای گرم نگه داشتن استفاده کنید تا زمانیکه همه املتها آماده شود.

ادامه دارد...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  يك نوع اش شيرازي مقوي براي صبحانه ! ecco24 0 237 12-30-2014, 10:40 PM
Last Post: ecco24
  طرز تهيه يك سوپ چربي سوز خوشمزه Lady Empire 0 331 09-01-2013, 05:53 PM
Last Post: Lady Empire
  طرز تهيه باميه خانگي آسان و خوشمزه ! Lady Empire 0 321 07-18-2013, 09:50 PM
Last Post: Lady Empire



Users browsing this thread: 1 Guest(s)