Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قهوه / Coffee
#1
[h=5][SIZE=5]* فوايد مصرف قهوه *

محققان ايتاليايي، ماده ديگري به نام "تريگونلينگ" را هم در قهوه پيدا کرده‌اند. اين ماده به قهوه عطر و طعم تلخي مي ‌دهد. خاصيت ضد باکتريال و ضد چسبندگي قهوه را (که جلوي ايجاد حفرات و پوسيدگي دندان را مي‌ گيرد) به همين ماده نسبت مي‌ دهند.

بد نيست فايده‌هاي قهوه را در افراد مختلف مرور کنيم. شما هم ببينيد در چه شرايطي هستيد و آيا از اين اثرها چيزي هم به شما مي ‌رسد يا نه.

اگر ورزشکاريد...

چندي پيش، تحقيقي در مجله "درد" به چاپ رسيد که نشان مي ‌داد، نوشيدن دو فنجان قهوه قبل از ورزش، مي‌ تواند تا 48 درصد درد عضلاني پس از ورزش را کاهش دهد. اين يعني قهوه در تسکين درد حتي از آسپرين هم قوي‌تر است! ناپروکسن 30 درصد و آسپرين 25 درصد درد عضلاني را کم مي‌ کند. البته محققان دانشگاه جورجيا که اين تحقيق را انجام داده‌اند، معتقدند، هنوز براي نتيجه‌گيري کلي زود است و فعلاً مي‌ توان گفت قهوه فقط در خانم‌هايي که خيلي قهوه خور قهار نبوده‌اند، چنين خاصيتي داشته است (يعني کساني که زياد قهوه مي ‌خورند، نبايد چنين توقعي از آن داشته باشند).

علاوه بر اين، به نظر مي ‌رسد قهوه در افرادي که تازه ورزش را شروع کرده‌اند، بيشتر کمک ‌کننده است تا در ورزشکاران حرفه‌اي. به همين دليل، اين افراد مي ‌توانند با استفاده از قهوه برنامه ورزشي خود را طولاني‌تر کنند . البته مراقب باشيد كه زياده روي نکنيد! دو فنجان قهوه در کنار روش‌هاي کم‌ کننده درد عضلاني، مانند نرمش‌هاي کششي، ماساژ و حمام سرد، براي تسکين درد‌هاي پس از ورزش کافي است.

در ضمن، چون قهوه باعث افزايش دفع ادرار مي ‌شود، بايد مراقب از دست دادن آب بدن، به خصوص بعد از ورزش باشيد.

اگر امتحان داريد...

اين را ديگر همه دانشجويان به تجربه فهميده‌اند که خوردن قهوه هنگام درس خواندن، به خصوص شب امتحان، چقدر مي ‌تواند به تمرکز و هوشياري آنها کمک کند. البته دانشمندان هم اين خاصيت قهوه را مورد بررسي قرار داده‌اند. آنها به اين نتيجه رسيده‌اند که کافئين مي‌ تواند سرعت پردازش اطلاعات را تا 10 درصد زياد کند. نوشيدن يک فنجان قهوه بعد از صرف غذا با خواب آلودگي بعد از آن مقابله مي ‌کند و به حفظ هوشياري و تمرکز هم کمک مي ‌کند. اين مسئله در مورد شيفت‌هاي کاري شبانه هم (البته با دو فنجان) صدق مي‌ کند. ارزش اين خاصيت در اين است که مي ‌تواند جلوي خيلي از حوادث کاري را در شيفت‌هاي شب بگيرد، به خصوص رانندگان جاده‌ها که جان عده زيادي مسافر در گرو بيداري و هوشياري آنهاست.

اگر مي‌خواهيد بيمار نشويد...

نتيجه تحقيقات دانشمندان دانشگاه کاليفرنيا در سان‌ديه‌گو نشان داده که قهوه مي‌ تواند تا 60 درصد خطر بروز ديابت نوع دو را در افراد مستعد کم کند (البته اگر با يک خروار شکر ميل نشود!) جالب‌تر اين جاست که اين کاهش، در کساني که تست تحمل گلوکزشان مختل بود، تا 70 درصد بوده است. محققان آلماني هم تأثير قهوه در کاهش سرطان روده بزرگ را کشف کرده‌اند. يک آنتي‌اکسيدان قوي به نام "متيل پيريدينيوم" ،‌آنزيم‌هاي ضد اين سرطان را تقويت مي‌ کند. اين ماده در فرآوري قهوه توليد مي‌ شود و هر چه قهوه بيشتر حرارت ديده باشد، مقدار آن بيشتر است.

حداقل شش مطالعه مستقل، رابطه بين نوشيدن قهوه و پيشگيري از پارکينسون را اثبات کرده‌اند.

محققان مي ‌گويند، اگر کسي به طور منظم قهوه بخورد،60 تا 80 درصد کمتر از سايرين دچار اين بيماري مي‌ شود (البته بررسي‌ها نشان داده که مصرف استروژن در زنان يائسه مي ‌تواند جلوي اين اثر قهوه را بگيرد).

خاصيت ديگر قهوه که شايد با آن آشنا باشيد، جلوگيري از سنگ کليه است. اين خاصيت از کافئين موجود در قهوه سرچشمه مي‌ گيرد که ادرارآور است و جلوي جمع شدن ادرار و در نتيجه رسوب سنگ در کليه را مي‌ گيرد. براي تکميل اين فهرست، مي ‌توانيد اين را هم اضافه کنيد که قهوه در کاهش سنگ صفرا هم مؤثر شناخته شده است.

اگر پا به سن گذاشته‌ايد...

قهوه مي ‌تواند محافظ خوبي براي قلب زنان يائسه باشد. يک مطالعه 15 ساله که در مجله تغذيه باليني آمريکا به چاپ رسيده، نشان مي ‌دهد خانم‌هاي يائسه‌اي که روزانه حداقل سه فنجان قهوه مي‌ خورند، 28 درصد کمتر از بقيه زنان در اين سن، دچار بيماري‌هاي قلبي و ساير بيماري‌هاي التهابي غير سرطاني مي ‌‌شوند. دانشمندان معتقدند، اين خاصيت ناشي از آنتي‌اکسيدان‌هايي است که از التهاب و بيماري قلب جلوگيري مي ‌کند و قهوه سرشار از آنهاست.

زياده روي ممنوع!

همه اينها که گفتيم، دليل بر اين نمي ‌شود که بخواهيم در مصرف قهوه زياده‌ روي کنيم يا خداي ناکرده خودمان را با آن خفه کنيم! قهوه هم ممکن است براي بعضي افراد مناسب نباشد. اين افراد شايد نتوانند بعضي از اثرهاي جانبي آن را (به خصوص در مقادير زياد) مانند تپش قلب، بي‌خوابي، لرزش دست و تحريک‌پذيري را تحمل کنند. علاوه بر اين، ممکن است قهوه باعث بالا رفتن کلسترول خون بعضي از افراد شود.

پزشکان توصيه مي ‌کنند زنان باردار، بيماران قلبي و کساني که در معرض پوکي استخوان هستند، از خوردن قهوه (به خصوص زيادش!) صرف‌ نظر کنند.
[/SIZE][/h]
Reply
#2
[URL="http://www.runnersworld.com/drinks-hydration/8-things-runners-should-know-about-coffee?page=single"]8Things Runners Should Know About Coffee[/URL]
Reply
#3
[COLOR=rgb(102, 51, 0)]تاثير شگفت انگيز قهوه بر درمان افسردگي [/COLOR]
[COLOR=rgb(102, 51, 0)][/COLOR]

[COLOR=rgb(102, 51, 0)] دانشمندان آمریکایی با انجام پژوهشی در خصوص خواص قهوه به این نتیجه رسیدند که قهوه در رهایی شخص از فکر خودکشی تاثیر به سزایی دارد.
دانشمندان طی 20 سال ( 1988تا 2008) 208 هزار و 404 مورد داوطلب را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیدند که نوشیدن 2 تا 3 لیوان قهوه در روز به طور کلی فکر خودکشی را از انسان دور می کند؛ البته باید توجه کرد که این افکار فقط با خوردن قهوه از بین نمی رود.
اما آنها در عین حال تاکید دارند نوشیدن قهوه درجلوگیری از اختلالات روانی موثراست.
کارشناسان هم چنین با اشاره به تاثیر به سزای قهوه بر زنان و درمان افسردگی آنان، معتقدند بدون توجه به نتایج این پژوهش رابطه قوی میان نوشیدن قهوه و پایین آمدن خطر خودکشی وجود دارد.
کارشناسان با این حال توصیه کردند در حالت افسردگی به جای افزایش تعداد فنجان های قهوه، باید به پزشك متخصص مراجعه کرد.


[/COLOR]
Reply
#4
چند توصيه مهم درباره مصرف قهوه

هرچند قهوه در کاهش علائم افسردگی و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری‌ کبدی موثر است اما اعتیاد به مصرف روزانه آن می‌تواند مضر باشد.
قهوه موجب ترشح آدرنالین می‌شود و هورمون‌های استرس را در بدن آزاد می‌کند. بنابراین پاسخ‌های هیجانی بدن که معمولا در شرایط استرس و ترس بیشتر می‌شوند با مصرف مداوم قهوه تشدید خواهند شد. مصرف قهوه به دلیل وجود کافئین، اعتیادآور است و مصرف زیاد آن موجب افزایش ترشح هورمون استرس یا همان کورتیزول می‌شود.
اگرچه مصرف این نوشیدنی قبل از یک مصاحبه مهم برای بلند بردن قدرت تمرکز توصیه می‌شود اما مصرف مداوم آن موجب ترشح دائمی هورمون‌های استرس و هیجان می شود که برای بدن پیامدهای منفی خواهد داشت. تحقیقات انجام شده در دانشگاه اوکلاهاما نشان می‌دهد مصرف قهوه موجب تشدید ترشح کورتیزول می‌شود و به خصوص در مواقعی که فرد استرس‌های خفیف دارد، این استرس را تشدید می‌کند.
مصرف زیاد قهوه همچنین موجب افزایش حالت خستگی در فرد می‌شود. به همین دلیل کارشناسان چهار توصیه مفید برای مصرف قهوه دارند که به شرح زیر است:
1. مقدار مصرف کافئین را کنترل کنید.
در صورتی که احساس می‌کنید استرس و خستگی شما پس از مصرف قهوه بیشتر می‌شود و دچار حالت‌های عصبی می‌شوید، مصرف خود را کمتر کنید.
2. گاهی چای سبز را جایگزین کنید.
زمانی که احساس کردید مصرف قهوه موجب افزایش استرس شما می‌شود چای سبز گزینه بهتری نسبت به قهوه است. چای سبز هم دارای کافئین است اما مقدار آن دو سوم کمتر از کافئین موجود در قهوه است. همچنین تحقیقات نشان داده چای سبز موجب کاهش فشارخون و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطانی می‌شود.
3. هرگز قهوه را جایگزین صبحانه نکنید.
همه افراد در هنگام صبح برای تنظیم قندخون به مقداری پروتئین نیاز دارند. بنابراین مصرف قهوه به تنهایی برای وعده صبحگاهی کافی نیست.
4. مصرف شکر و شیرین‌کننده‌های مصنوعی را به همراه قهوه کاهش دهید.
یک تحقیق انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد کسانی که از شیرین کننده مصنوعی همراه با قهوه استفاده می‌کنند 47 درصد بیشتر از دیگران دچار اضافه وزن می‌شوند. بنابراین کارشناسان پیشنهاد می‌کنند قهوه با قند طبیعی مصرف شود.
ايسنا
Reply
#5
قهوه را جايگزين صبحانه نكنيد!

هرچند قهوه در کاهش علائم افسردگی و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌ کبدی موثر است اما اعتیاد به مصرف روزانه آن می‌تواند مضر باشد.
قهوه موجب ترشح آدرنالین می‌شود و هورمون‌های استرس را در بدن آزاد می‌کند. بنابراین پاسخ‌های هیجانی بدن که معمولا در شرایط استرس و ترس بیشتر می‌شوند با مصرف مداوم قهوه تشدید خواهند شد. مصرف قهوه به دلیل وجود کافئین، اعتیادآور است و مصرف زیاد آن موجب افزایش ترشح هورمون استرس یا همان کورتیزول می‌شود.
[Image: 450422_513.jpg]
اگرچه مصرف این نوشیدنی قبل از یک مصاحبه مهم برای بلند بردن قدرت تمرکز توصیه می‌شود اما مصرف مداوم آن موجب ترشح دائمی هورمون‌های استرس و هیجان می‌شود که برای بدن پیامدهای منفی خواهد داشت. تحقیقات انجام شده در دانشگاه اوکلاهاما نشان می‌دهد مصرف قهوه موجب تشدید ترشح کورتیزول می‌شود و به خصوص در مواقعی که فرد استرس‌های خفیف دارد، این استرس را تشدید می‌کند.
مصرف زیاد قهوه همچنین موجب افزایش حالت خستگی در فرد می‌شود. به همین دلیل کارشناسان چهار توصیه مفید برای مصرف قهوه دارند که به شرح زیر است:
1. مقدار مصرف کافئین را کنترل کنید.
در صورتی که احساس می‌کنید استرس و خستگی شما پس از مصرف قهوه بیشتر می‌شود و دچار حالت‌های عصبی می‌شوید، مصرف خود را کمتر کنید.
2. گاهی چای سبز را جایگزین کنید.
زمانی که احساس کردید مصرف قهوه موجب افزایش استرس شما می‌شود چای سبز گزینه بهتری نسبت به قهوه است. چای سبز هم دارای کافئین است اما مقدار آن دو سوم کمتر از کافئین موجود در قهوه است. همچنین تحقیقات نشان داده چای سبز موجب کاهش فشارخون و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطانی می‌شود.
3. هرگز قهوه را جایگزین صبحانه نکنید.
همه افراد در هنگام صبح برای تنظیم قندخون به مقداری پروتئین نیاز دارند. بنابراین مصرف قهوه به تنهایی برای وعده صبحگاهی کافی نیست.
4. مصرف شکر و شیرین‌کننده‌های مصنوعی را به همراه قهوه کاهش دهید.
یک تحقیق انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد کسانی که از شیرین کننده مصنوعی همراه با قهوه استفاده می‌کنند 47 درصد بیشتر از دیگران دچار اضافه وزن می‌شوند. بنابراین کارشناسان پیشنهاد می‌کنند قهوه با قند طبیعی مصرف شود.
ايسنا
Reply
#6
كشف مسكن قوي تر از مورفين در قهوه

تحقیقات صورت گرفته توسط محققان برزیلی نشان می‌دهد، قهوه حاوی پروتئینی است که دارای اثری مشابه مورفین بوده و از خاصیت ضد درد و آرام‌بخشی برخوردار است.
محققان دانشگاه برازیلیا با همکاری شرکت تحقیقات کشاورزی امبراپا (Embrapa) با تعیین توالی ژنوم قهوه و پروتیئن‌های مربوط دریافتند، برخی از این پروتئین‌ها مشابه پروتئین‌های انسانی است.
محققان سپس اقدام به سنتز آنالوگ ساختاری و بررسی این پروتئین‌ها کردند؛ قطعاتی از پروتئین موسوم به پپتید در قهوه شناسایی شدند که دارای اثرات تسکین‌دهنده درد مشابه مورفین هستند.
در آزمایش‌های صورت گرفته بر روی موش‌های آزمایشگاهی محققان دریافتند که اثرات تسکین‌دهنده پروتئین‌های موسوم به opioid peptides از دوام بیشتری برخوردار بوده و با عوارض جانبی همراه نیست.
این کشف در صنعت بهداشت موادغذایی و کمک به کاهش استرس حیوانات در کشتارگاه‌ها کاربرد دارد.
ايسنا
Reply
#7
[COLOR=rgb(102, 51, 0)]منو های کافی شاپ ها را بهتر بشناسیم[/COLOR]



برای خیلی از ما که رایج ترین نوشیدنی کشورمان چای بوده، تفاوت انواع قهوه در هاله ای از ابهام است. برای مثال وقتی که منوی کافه یک رستوران را باز می کنیم لیست بلندی از اسم ها را می بینیم که تفاوت شان برایمان خیلی ملموس نیست و اکثر اوقات انتخابی از سر تجربه جزیی یا حتی تصادفی کرده و فنجان قهوه ای روبرویمان قرار می گیرد که شاید حالا که دروازه ها برداشته شده و انواع فرهنگ ها با هم درآمیخته اند، فرصت مناسبی باشد تا ما با نوشیدنی های گرم و سرد و حتی آداب غذایی بین المللی بیشتر و از نزدیک آشنا شویم، در این شماره چند نوع قهوه را معرفی می کنیم.

قهوه یکی از نوشیدنی های پرطرفدار دنیاست. ماده موثر این نوشیدنی چیزی جز کافئین نیست. یک فنجان قهوه تقریبا دارای 100 میلی گرم کافئین است. تفاوت اصلی در قهوه ها، نوع دم کردن آنهاست و در میان انواع قهوه سه نوع آن از شهرت بیشتری برخوردار است؛ قهوه ترک، قهوه فرانسه و قهوه اسپرسو.

قهوه ترک

بسیار نرم آسیاب می شود و تبدیل به آرد قهوه می شود که دقیقا به علت همین ویژگی احتیاج به مراقبت خاص دارد تا عطر و بوی خود را از دست ندهد. قهوه ترک به وسیله قهوه جوش های معمولی روی شعله گاز آماده می شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان است.

[Image: 447044_301.jpg]
قهوه ترک در فنجان های کوچک سرو می شود. میزان شکر آن با توجه به ذائقه افراد متفاوت است. قهوه مناسب فالگیرها، قهوه ترک است که لرد کافی در ته فنجان جمع می شود.

برای تهیه قوه ترک باید از پودر قهوه ترک بسیار ریز استفاده کرد. ابتدا یک قاشق مرباخوری شکر و یک قاشق مرباخوری قهوه ترک را در یک فنجان آب سرد ریخته و هم بزنید، سپس زیر شعله قرار داده و به محض آنکه قهوه کف کرد از روی شعله آن را بردارید. اگر برای چندین نفر قهوه را سرو می کنید، کف را ابتدا میان فنجان ها به طور مساوی تقسیم کرده سپس قهوه را بریزید.

کاپوچینو

پای ثابت منوی کافه هاست. ما هم هر از چندی سفارش می دهیم و خیلی دقت به تفاوت این نوع از قهوه با دیگر قهوه ها نمی کنیم اما با خواندن توصیحات زیر، دید روشن تری به این نوشیدنی و انتخاب مان خواهیمداشت.

[Image: 447045_606.jpg]
کاپوچینو از مشتقات اسپرسو است و مانند اسپرسو یک نوشیدنی اصیل ایتالیایی است. برای آماده کردن کاپوچینو ابتدا اسپرسو را آماده می کنند و به همان میزان قهوه به آن شیر داغ اضافه می کنند و روی آن را هم با کف شیر می پوشانند (نسبت قهوه و شیر در کاپوچینو نصف به نصف است) و برای به دست آوردن فوم (کف) مناسب روی فنجان، ابتدا فنجان را پر از کف می کنند و سپس اسپرسو و شیر را اضافه می کنند که فوم کمی بالاتر قرار بگیرد. کاپوچینو را در فنجان چینی سرو می کنند. میزان شکر آن بسته به علاقه شما متغیر است. برخی برای تزیین کاپوچینو از خامه و پودر قهوه استفاده می کنند.

قهوه فرانسه

نسبت به قهوه ترک زبرتر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز دم می شود؛ به صورتی که قهوه درداخل فیلتر کاغذی مانده و فقط عصاره قهوه به وسیله آب گرم خارج شده و در مخزن دستگاه جمع می شود. قهوه فرانسه مانند چای و فاقد کف و لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان معمولی سرو می شود. این قهوه متعلق به کشور برزیل بوده ولی علت نامگذاری آن ابتدا روش دم کردن آن توسط فرانسوی ها است، همانند قهوه ترک که شیوه دم کردن آن متعلق به ترک هاست.

[Image: 447046_577.jpg]
قهوه لاته

یک نوع دیگر از نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو است که معمولا یک سوم آن از اسپرسو و دو سوم ناز شیر تشکیل شده است و حدود یک سانتیمتر کف شیر نیز روی آن قرار دارد. لانه Latte در زبان ایتالیایی به معنی شیر است اما در واقع ترکیبی است که آمریکایی ها ابداع کرده اند و با اضافه کردن شیر زیاد تلخی قهوه را متاثر از شیر کرده اند که می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای دوستانی باشد که تلخی قهوه را بیش از حد می دانند و با خوردن لانه، هم لذت قهوه را برده و هم تلخی آن را مطبوع می کنند.

[Image: 447047_119.jpg]
این قهوه به علت داشتن شیر زیاد نوشیدنی است که عموما برای صبح پیشنهاد می شود.

موکا

جزو قهوه های معروف بر پایه اسپرسو است که به علت داشتن شیر به لانه نیز شباهت داردو از آنجایی که لانه خود بر پایه اسپرسو می توان همه آنها را اعضای یک خانواده دانست.

[Image: 447048_838.jpg]
موکا ترکیبی از اسپرسو، شکلات داغ و شیر است. به زیانی ساده تر اگر اسپرسو و هات چاکلت خود را با هم ترکیب کنید نوعی از موکا را به دست آورده اید اما روش ساده و دقیق تری نیز دارد و آن این است که ابتدا مقداری قهوه دم کشیده شده یا اسپرسو (ترجیحا اسپرسو زیرا پایه موکا اسپرسو است) را داخل یک ماگ یا لیوان ریخته و شیر گرم به آن اضافه می شود و در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه می شود.

قهوه اسپرسو

نرم تر از قهوه فرانسه و زبرتر از قهوه ترک آسیاب می شود و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود، به صورتی که آب با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و جان قهوه به طور کامل خارج می شود.

[Image: 447049_752.jpg]
اسپرسو در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده شود) و فاقد لرد است. اسپرسو پایه برای نوشیدنی های دیگر مانند اسپرسو برج، کاپوچینو، قهوه مکا است و کافئین بیشتری نسبت به قهوه های دیگر دارد.

آمریکانو

یک نوشیدنی گرم بسیار پرطرفدار بر پایه قهوه اسپرسو است. یک قهوه آمریکانو ترکیبی از یک شات اسپرسو است که با آب جوش مخلوط می شود. به این معنی که اگر اسپرسو و قهوه برای شما بیش از حد تلخ است می توانید به همان نسبت که قهوه آماده کرده اید آب جوش به قهوه اضافه کنید و مایه رقیق تری از قهوه به دست آورید و با ذائقه خود سازگارتر کند.

[Image: 447050_261.jpg]
با علم به این مسئله، دوستانی که با تلخی قهوه سازگاری ندارند می توانند در سفارشات خود از آمریکانو بهره بگیرند، ضمن اینکه اگر باز هم برایتان تلخ است می توانید دو برابر شات اسپرسو آب جوش استفاده کنید و به نوعی از تست یک به سه استفاده کنید.

عموما رقیق بودن آمریکانو و شباهت آن به نوشیدنی های گرمی چون چای باعث می شود که در لیوان با فنجان های بزرگ سرو شود.

ديده بان
Reply
#8
نوشيدن قهوه خطر ابتلا به ام اس را كاهش مي دهد

گروهی بین المللی از محققان علوم پزشکی اعلام کردند کسانی که روزانه چهار تا شش فنجان قهوه می نوشند کمتر از دیگران در خطر ابتلا به بیماری ام اس قرار دارند.

دکتر الن نووری و همکارانش در دانشگاه جانز هاپکینز در بالتیمور مریلند اعلام کردند: پیشتر مشخص شده بود که کافئین موجود در قهوه، به کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی همچون آلزایمر و پارکینسون می انجامد و اکنون مطالعه ما نشان می دهد که نوشیدن قهوه به کاهش خطر ابتلا به بیماری ام اس نیز می انجامد.

در این مطالعه که توسط محققان آمریکایی و سوئدی انجام گرفت یک هزار بیمار مبتلا به ام اس مورد بررسی قرار گرفتند.

محققان همچنین دریافتند کسانی که قهوه نمی نوشند به میزان یک و نیم برابر کسانی که قهوه می نوشند در خطر ابتلا به بیماری ام اس قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، بیماری ام.اس ( مولیتپل اسکلروزیس ) یکی از شایع ترین بیماری های سیستم اعصاب مرکزی ( مغز و نخاع ) است و بر اثر تخریب غلاف میلین ایجاد می شود.

میلین غلافی است که فیبرهای عصبی را احاطه می کند و در انتقال سریع امواج عصبی نقش بسیار مهمی دارد.

در حالت طبیعی با وجود این غلاف امواج عصبی به سرعت منتقل شده و موجب توانایی بدن در ایجاد حرکات هماهنگ و موزون می گردند.

در بیماری ام.اس این غلاف عصبی به تدریج تخریب می شود و بدین ترتیب امواج عصبی از مغز به خوبی منتقل نمی شود و علایم مختلف بیماری ام.اس ظاهر می شود.

در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما شیوه های درمان موجود در تغییر سرعت روند بیماری مؤثر هستند.

علایم بیماری ام.اس، بسته به اینکه چه منطقه ای از سیستم اعصاب مرکزی گرفتار شده باشد، بسیار متغیر هستند و الگوی بیماری ام.اس از هر فردی به فرد دیگری متفاوت است.

اختلالات بینایی ، تاری دید ، دو بینی ، حرکات غیر ارادی و سریع چشم و به ندرت از دست دادن کامل بینایی ،‌ اختلالات تعادل ،‌ برخی از علائم این بیماری محسوب می شوند.

واحد مركزي خبر
Reply
#9
سلام.
من روزانه 2استكان چاي طرف صبح ميخورم
1قاشق چايخوري قهوره اماده قبل ازتمرين ميخورم
و2استكان
چاي سبزبعدتمرين ميخورم/اين ميزان خوبه يانه؟/زياده ياكم؟
درضمن هرروز هم قهوه ميخورم.البته به همين ميزان كه گفته شد.
آنجا که چشمان مشتاقی برای انسانی اشک می ریزد،


زندگی به رنج کشیدنش می ارزد.
دکترشریعتی
Reply
#10
17 خاصیـت قـهـــوه
۱-ﻗﻬﻮﻩ ﻣﺤﺮﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻀﻢ ﺭﺍ ﺁﺳﺎﻥ ﻣﯽﮐﻨﺪ
۲-ﺗﺐ ﺑﺮ ﺍﺳﺖ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺗﺐﻫﺎﯼ ﻧﻮﺑﻪﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯽﮐﻨﺪ
۳-ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﮐﺎﺫﺏ ﻣﯽﺩﻫﺪ
۴-ﺳﺮﺩﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻣﯽﮐﻨﺪ
۵- ﻣﺴﻤﻮﻣﯿﺖﻫﺎﯼ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﻟﮑﻞ ﺯﯾﺎﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽﮐﻨﺪ
۶-ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﺮﻗﺎﻥ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ
۷- ﺍﺩﺭﺍﺭ ﺁﻭﺭ ﺍﺳﺖ
۸-ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺳﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ خلط ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ
۹-ﺩﺭﺩﻫﺎﯼ ﻋﺼﺒﯽ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽﮐﻨﺪ
۱۰-ﺩﺭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺳﯿﺎﻩ ﺳﺮﻓﻪ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ
۱۱- ﺿﺪ ﻋﻔﻮﻧﯽ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺍﺳﺖ
۱۲- ﮔﺮﺩ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺧﺘﮕﯽﻫﺎ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ
۱۳-ﻗﻬﻮﻩ ﺿﺪ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺍﺳﺖ
۱۴- ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻭﺭﺯﺷﮑﺎﺭﺍﻥ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﺪ
۱۵- ﺑﺮﻭﻧﺶﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺒﺘﻼﯾﺎﻥ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺁﺳﻢ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ
۱۶- ﺍﺯ ﮐﺮﻡ ﺧﻮﺭﺩﮔﯽ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﻣﯽﮐﻨﺪ
17- قهوه باعث می‌شود بگوییم «بله»!
اگر می خواهید شخصی را بر طبق ایده و نظرات خود متقاعد كنید باید مطمئن شوید كه یك فنجان قهوه هم در دستانش است چون تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می دهد كه كافئین آمادگی قانع شدن را در ما ایجاد می كند! محققان استرالیایی معتقدند اثر كافئین توانایی ما را در پردازش اطلاعات بهبود می بخشد و باعث میشود آنچه را كه می شنویم ،راحت تر قبول كنیم. همچنین این دانشمندان معتقدند كه قهوه خلق و خوی مردم را تحت تأثیر بهتری قرار داده و احتمال پذیرش پیام ها را نزد آنها بیشتر می كند.
Reply
#11
اگر طرفدار قهوه هستید، یا حتا فقط گاهی از نوشیدن قهوه لذت می‌برید، بهتر است حرف آخر را اول بزنیم؛ امتحان کردن کاپی لواک، برای یک بار هم که شده، برای هرکس که اهل نوشیدنی گرم است واجب است!

گربه‌ی زباد (Civet) جانوری از رده‌ی راسوها است که شکل ظاهری وی شبیه موجودی بین راسو و روباه کوچک است. گربه‌ی زباد که در اندونزی به آن لواک می‌گویند، به دو چیز مشهور است: اول به ماده‌ی روغنی بسیار معطری که برای نشان کردن قلمرو از خود ترشح می‌کند؛ و دوم، به خاطر دست چین کردن و پردازشِ گران‌ترین قهوه‌ی دنیا، یا همان کاپی لواک.

نیز ببینید ~ گران‌ترین قهوه دنیا به قیمت شکنجه حیوان


لواک
لواک حیوانی باهوش و خوش سلیقه است که علاقه‌ی زیادی به میوه‌ی قهوه دارد. این حیوان به طور طبیعی، تنها بهترین، درشت‌ترین و رسیده‌ترین میوه‌های قهوه را برای پذیرایی از خود انتخاب می‌کند. سیستم گوارشی لواک به گونه‌ای است که بخش گوشتی میوه را هضم کرده و دانه‌های قهوه را پس از قدری تغییر در ساختار پروتئینی آن‌ها، سالم و دست نخورده به شکل مدفوع دفع می‌کند. در مناطق زیادی از اندونزی که زیر کشت قهوه قرار دارد، به ویژه در سوماترا، جاوه و بالی، لواک‌ها چه به صورت وحشی و چه به صورت دست‌آموز، در کشت‌زارهای بزرگ قهوه می‌گردند و بهترین و سالم‌ترین میوه‌ها را برای خوردن انتخاب می‌کنند. پس از این، نوبت به کارگران مزرعه می‌رسد که دنبال دانه‌های دفع‌شده‌ی قهوه بگردند. این دانه‌ها پس از شستشو، با حرارت بالا بو داده می‌شوند و به کم‌یاب‌ترین و گران ترین قهوه دنیا تبدیل می‌گردند.


مدفوع لواک حاوی دانه‌های قهوه
ترکیب آنزیم‌های دستگاه گوارش لواک، نوع پروتئین موجود در قهوه را قدری تغییر می‌دهد که باعث می‌شود قهوه‌ی بو داده به کلی از مزه‌ی تلخ عاری باشد. با وجود کافئین بالا، طعم قهوه‌ی لواک بسیار ملایم و عطر آن بسیار دل‌پذیر است. از لحاظ بهداشتی نیز، لواک حیوانی است که هیچ‌گونه بیماری مشترک با انسان نداشته و همین‌طور ناقل باکتری‌های خطرناک برای انسان نیست. از این‌ها گذشته، دانه‌های قهوه پس از جمع‌آوری شسته شده و برای خشک شدن زیر نور آفتاب قرار می‌گیرند و پیش از مصرف، با حرارت بالا بو داده می‌شوند که خود به خود سلامت این نوع قهوه را تضمین می‌کند.

نیز ببینید ~ سه دلیل برای ننوشیدن کاپی لواک

نکته‌ی بسیار مهم در مورد قهوه‌ی لواک آن است که از یک رسته گیاه قهوه به دست نمی‌آید. آن‌چه در مورد قهوه لواک خاص است، نحوه‌ی پردازش آن در دستگاه گوارش حیوان است و نه نوع قهوه. نکته‌ی دیگر آن‌که، لواک در واقع جانوری است که انجام بخشی از چرخه‌ی طبیعی بازگرداندن بهترین دانه‌های قهوه به خاک را بر عهده دارد. به عبارت دیگر، طبیعت از سلیقه و هوشمندی لوواک استفاده می‌کند تا دانه‌های بهتر همراه با کود و مواد لازم به خاک برگردند و نسل با کیفیت‌تری از قهوه را به وجود بیاورند.



بیشترین واردات قهوه لواک در آمریکا و ژاپن انجام می‌شود. تولید این قهوه برای صادرات در یک سال، حداکثر 450 کیلوگرم است و مابقی تولید به صورت محلی در اندونزی، فیلیپین و ویتنام به مصرف می‌رسد. قیمت قهوه لواک در ایالات متحده معادل 330 تا 1300 دلار به ازای هر کیلوگرم است. در آسیای جنوب شرقی، قهوه لواک در کافه‌ها فروخته می‌شود و ویتنام بیشترین نرخ فروش این قهوه در کافه‌ها را دارد. در استرالیا، هر فنجان قهوه لواک به قیمتی معادل 35 دلار آمریکا فروخته می‌شود. همین فنجان قهوه در لندن قیمتی معادل 99 دلار آمریکا دارد. با این حال، در بالی و در مزارع قهوه، یک قوری قهوه‌ی لواک درجه یک را می‌توانید تنها با 3 دلار صرف کنید.




Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#12
«قهوه دشمن بیماری‌ها از استرس تا پارکینسون»

نیازی نیست که خود را از لذت نوشیدن قهوه محروم کنید. برعکس، کسانی که چهار فنجان یا بیشتر در روز قهوه می‌نوشند، ۲۰ درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به ملانوما (سرطان پوست) قرار دارند. این را نتایج تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ در ژورنال ملی موسسه سرطان به چاپ رسید، نشان می‌دهد.
به گزارش هافینگتون پست، اما این مورد، تنها یکی از فواید قهوه است. جوی بائر، متخصص تغذیه درباره این نوشیدنی می‌گوید: قهوه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هاست که فواید فراوانی برای سلامتی دارند. همچنین برخی از تحقیقات نشان داده‌اند که کافئین موجود در قهوه می‌تواند در پیشگیری در ابتلا به بیماری‌های مختلف موثر باشد.
در زیر فواید دیگری که قهوه به غیر از کاهش احتمال به سرطان پوست، در پی دارد، آشنا می‌شوید؛

سکته: بر اساس نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۳، کسانی که مقادیر بیشتری قهوه (یا چای سبز) مصرف می‌کردند، در مقایسه با کسانی که به ندرت از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کردند، خطر سکته کمتر تهدیدشان می‌کرد.

دیابت: کسانی که میزان مصرف قهوه خود را در یک بازه چهارساله به میزان یک فنجان در روز، افزایش داده بودند، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم در آنها به نسبت کسانی که تغییری در میزان مصرفشان نداده بودند، ۱۱ درصد کمتر بود. این نتایج در تحقیقی که در سال ۲۰۱۴ توسط دانشکده سلامت عمومی هاروارد به انجام رسیده بود به دست آمده است. محققان همچنین دریافتند که کم کردن یک فنجان از مصرف روزانه قهوه، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را ۱۷ درصد افزایش می‌دهد.
استرس: براساس تحقیقی که در سال ۲۰۰۸ به چاپ رسیده است، بوی قهوه می‌تواند تاثیرات کمبود خواب در بدن شما را به حداقل برساند. در این تحقیق مشاهده شد که وقتی موشهایی که امکان خوابیدن از آنها سلب شده بود و به همین دلیل دچار استرس بودند، بوی قهوه را استشمام کردند، فعالیت ژنی‌ای در آنها فعال شد که می‌دانیم هدف آن حفاظت از سلولهای عصبی در برابر آسیب ناشی از استرس است.

پوسیدگی دندان: اگرچه قهوه خوردن به این معنی نیست که می‌توانید بی‌‎خیال نخ دندان شوید، اما این ماده می‌تواند به سلامت دندان شما کمک کند. تحقیقی که در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسید، نشان داد که قهوه تلخ می‌تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان کمک کند. البته در این تحقیق گفته شده بود که افزودن شیر و شکر به قهوه، می‌تواند منجر به اثر معکوس شود.

منبع: رادیو کوچه
مرا به هيچ بدادى و من هنوز برآنم
كه از وجود تو مويى به عالمى نفروشم
http://www.atizo.se/shop/
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  قهوه سبز ecco24 3 625 02-25-2015, 09:00 AM
Last Post: ecco24
  شکر قهوه ای AmirK 2 379 10-19-2013, 07:32 PM
Last Post: Amin Khan



Users browsing this thread: 1 Guest(s)