Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قهوه / Coffee
#13
از این قهوه سالوادور استفاده کردین؟
100 ردصد ربوستا داره یعنی بیشترین میزان کافئین

در ضمن تا حالا این برند رو نخریدم , مال ایتالیا هستش
[Image: 006f0816-1c21-4417-a496-fdf1ae10cee2.jpg]

http://www.coffeesalvador.ir/Products/Details/46


خالق من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛
ودوزخی دارد، به گمانم کوچک و بعید؛
و در پی دلیلیست که ببخشد ما را...

Reply
#14
سلام دوستان. اصلا مزه قهوه رو دوست ندارم مخصوصا اگه بدون شکر باشه و کاملا تلخ... ولی انگار برای چربی سوزی موثره و میزان کافیینش خیلی کمک میکنه به کاهش وزن! حالا یه سوال داشتم... برای اینکه از خاصیت چربی سوزیش بشه بیشتر بهره برد باید همون طور تلخ خورده شه یا میشه یکم با شکر و شیر یا به صورت نسکافه خوردش؟! قهوه خوراش راهنمایی کنن لطفا... مرسی...
Reply
#15
من به شخصه عاشق چایی هستم! چای سبز هم دوست دارم و زیاد میخورم... میشه چای سبزو جایگزین قهوه کرد؟!
Reply
#16
saeed.nozari, post: 111530, member: 1179 Wrote:سلام دوستان. اصلا مزه قهوه رو دوست ندارم مخصوصا اگه بدون شکر باشه و کاملا تلخ... ولی انگار برای چربی سوزی موثره و میزان کافیینش خیلی کمک میکنه به کاهش وزن! حالا یه سوال داشتم... برای اینکه از خاصیت چربی سوزیش بشه بیشتر بهره برد باید همون طور تلخ خورده شه یا میشه یکم با شکر و شیر یا به صورت نسکافه خوردش؟! قهوه خوراش راهنمایی کنن لطفا... مرسی...
saeed.nozari, post: 111531, member: 1179 Wrote:من به شخصه عاشق چایی هستم! چای سبز هم دوست دارم و زیاد میخورم... میشه چای سبزو جایگزین قهوه کرد؟!
کلا علاقه به میزان تلخی و شیرینی به عادت فرد برمیگرده.
خودم لااقل 20 سال بود چای شیرین میخوردم و تا مجبور نمیشدم، سراغ قند نمیرفتم. تازه اون موقع هم با قند زیاد میخوردم. به راحتی به کل شکر و قند رو ترک کردم. نهایت زمانی که طول بکشه تا عادت کنید دو هفته ست. پیشنهاد میکنم کم کم مصرف شکر رو پایین بیارید و هر بار قهوه رو کمی تلختر بخورید. کم کم عادت میکنید. بخصوص میتونید برای طعم دهنده همراهش از این شکلاتهای تلخ با درصد بالای 75 بخورید که طعمش رو دلچسب تر هم میکنه. زود عادت میشه و هم از شر شکر مضر خلاص میشید، هم از خواص قهوه استفاده میکنید. هر دوی چای سبز و قهوه رو مصرف کنید در حد اعتدال خیلی هم خوبه
Reply
#17
P00YA, post: 111534, member: 291 Wrote:کلا علاقه به میزان تلخی و شیرینی به عادت فرد برمیگرده.
خودم لااقل 20 سال بود چای شیرین میخوردم و تا مجبور نمیشدم، سراغ قند نمیرفتم. تازه اون موقع هم با قند زیاد میخوردم. به راحتی به کل شکر و قند رو ترک کردم. نهایت زمانی که طول بکشه تا عادت کنید دو هفته ست. پیشنهاد میکنم کم کم مصرف شکر رو پایین بیارید و هر بار قهوه رو کمی تلختر بخورید. کم کم عادت میکنید. بخصوص میتونید برای طعم دهنده همراهش از این شکلاتهای تلخ با درصد بالای 75 بخورید که طعمش رو دلچسب تر هم میکنه. زود عادت میشه و هم از شر شکر مضر خلاص میشید، هم از خواص قهوه استفاده میکنید. هر دوی چای سبز و قهوه رو مصرف کنید در حد اعتدال خیلی هم خوبه
مرسی بابت راهنماییتون پویا جان! مقدار مناسبش چقدره؟مثلا یه لیوان در روز قهوه مناسبه یا باید بیشتر مصرف شه؟! چنجا خوندم که بهتره قبل از تمرین خورده شه نظر شما چیه؟؟
Reply
#18
saeed.nozari, post: 111536, member: 1179 Wrote:مرسی بابت راهنماییتون پویا جان! مقدار مناسبش چقدره؟مثلا یه لیوان در روز قهوه مناسبه یا باید بیشتر مصرف شه؟! چنجا خوندم که بهتره قبل از تمرین خورده شه نظر شما چیه؟؟
خواهش میکنم. کاملا بستگی به حساسیت و پذیرش بدنتون داره. سوالتون هم خیلی کلی هست. لیوان داریم تا لیوان! قهوه داریم تا قهوه! (مثلا اسپرسو یک شات کوچیکش شاید از یه ماگ بزرگ قهوه ترک یا فرانسه هم بیشتر کافئین داشته باشه) هم از تنوع نوع قهوه مصرفی و هم غلطت قهوه ای که درست میکنیم.
قبل از تمرین بهترین زمان مصرفشه و معمولا کم کم دز مصرفی قهوه هر فرد افزایش پیدا میکنه. من شخصا فرآورده های کافئین دار رو که شامل چای سبز هم میشه زیاد مصرف میکنم. مثلا روزی 5، 6 لیوان چای سبز و یه لیوان قهوه و دو لیوان نسکافه مصرف میکنم. البته معمولا نه چندان غلیظ.
Reply
#19
P00YA, post: 111537, member: 291 Wrote:خواهش میکنم. کاملا بستگی به حساسیت و پذیرش بدنتون داره. سوالتون هم خیلی کلی هست. لیوان داریم تا لیوان! قهوه داریم تا قهوه! (مثلا اسپرسو یک شات کوچیکش شاید از یه ماگ بزرگ قهوه ترک یا فرانسه هم بیشتر کافئین داشته باشه) هم از تنوع نوع قهوه مصرفی و هم غلطت قهوه ای که درست میکنیم.
قبل از تمرین بهترین زمان مصرفشه و معمولا کم کم دز مصرفی قهوه هر فرد افزایش پیدا میکنه. من شخصا فرآورده های کافئین دار رو که شامل چای سبز هم میشه زیاد مصرف میکنم. مثلا روزی 5، 6 لیوان چای سبز و یه لیوان قهوه و دو لیوان نسکافه مصرف میکنم. البته معمولا نه چندان غلیظ.
پیشنهاد شما برای کسی مثل من که تا الان اهل قهوه خوردن نبوده و مزه تلخ هم زیاد به مزاجش خوش نمیاد چیه برای شروع؟! چه نوع قهوه ای؟زیاد سر در نمیارم از قهوه و انواع مختلفش... یچیزی باشه که فوری بشه آماده کرد ترجیحا!مرسی...
Reply
#20
saeed.nozari, post: 111539, member: 1179 Wrote:پیشنهاد شما برای کسی مثل من که تا الان اهل قهوه خوردن نبوده و مزه تلخ هم زیاد به مزاجش خوش نمیاد چیه برای شروع؟! چه نوع قهوه ای؟زیاد سر در نمیارم از قهوه و انواع مختلفش... یچیزی باشه که فوری بشه آماده کرد ترجیحا!مرسی...
طعم ملایم و آماده کردن راحتتر، قهوه های ترک و فرانسه هستن.
هزاران طرز تهیه قهوه وجود داره. اما برای کسی که تازه میخواد قهوه خور بشه پیشنهاد میکنم با شیر یا آب قهوه ترک رو بجوشونید و با مقداری شکر (با توجه به تیپ بدنیتون میتونید خامه هم اضافه کنید) نوش جان کنید :khan2:
میتونید همراهش شکلات تلخ بخورید، میتونید هم وقت جوشیدن توش شکلات تلخ بریزید.
راحت تر از این، نسکافه گلد و Coffee Mate بگیرید و از هر کدوم مقداری+مقدار کمی شکر بریزید و هم بزنید و میل کنید.
کم کم هم شکر رو حذف کنید
Reply
#21
P00YA, post: 111541, member: 291 Wrote:طعم ملایم و آماده کردن راحتتر، قهوه های ترک و فرانسه هستن.
هزاران طرز تهیه قهوه وجود داره. اما برای کسی که تازه میخواد قهوه خور بشه پیشنهاد میکنم با شیر یا آب قهوه ترک رو بجوشونید و با مقداری شکر (با توجه به تیپ بدنیتون میتونید خامه هم اضافه کنید) نوش جان کنید :khan2:
میتونید همراهش شکلات تلخ بخورید، میتونید هم وقت جوشیدن توش شکلات تلخ بریزید.
راحت تر از این، نسکافه گلد و Coffee Mate بگیرید و از هر کدوم مقداری+مقدار کمی شکر بریزید و هم بزنید و میل کنید.
کم کم هم شکر رو حذف کنید
وای دهنم آب افتاد اینجور که شما تعریف کردین حتما امتحان میکنم!بازم مرسی
Reply
#22
KURDOX, post: 103775, member: 1 Wrote:اگر طرفدار قهوه هستید، یا حتا فقط گاهی از نوشیدن قهوه لذت می‌برید، بهتر است حرف آخر را اول بزنیم؛ امتحان کردن کاپی لواک، برای یک بار هم که شده، برای هرکس که اهل نوشیدنی گرم است واجب است!

گربه‌ی زباد (Civet) جانوری از رده‌ی راسوها است که شکل ظاهری وی شبیه موجودی بین راسو و روباه کوچک است. گربه‌ی زباد که در اندونزی به آن لواک می‌گویند، به دو چیز مشهور است: اول به ماده‌ی روغنی بسیار معطری که برای نشان کردن قلمرو از خود ترشح می‌کند؛ و دوم، به خاطر دست چین کردن و پردازشِ گران‌ترین قهوه‌ی دنیا، یا همان کاپی لواک.

نیز ببینید ~ گران‌ترین قهوه دنیا به قیمت شکنجه حیوان


لواک
لواک حیوانی باهوش و خوش سلیقه است که علاقه‌ی زیادی به میوه‌ی قهوه دارد. این حیوان به طور طبیعی، تنها بهترین، درشت‌ترین و رسیده‌ترین میوه‌های قهوه را برای پذیرایی از خود انتخاب می‌کند. سیستم گوارشی لواک به گونه‌ای است که بخش گوشتی میوه را هضم کرده و دانه‌های قهوه را پس از قدری تغییر در ساختار پروتئینی آن‌ها، سالم و دست نخورده به شکل مدفوع دفع می‌کند. در مناطق زیادی از اندونزی که زیر کشت قهوه قرار دارد، به ویژه در سوماترا، جاوه و بالی، لواک‌ها چه به صورت وحشی و چه به صورت دست‌آموز، در کشت‌زارهای بزرگ قهوه می‌گردند و بهترین و سالم‌ترین میوه‌ها را برای خوردن انتخاب می‌کنند. پس از این، نوبت به کارگران مزرعه می‌رسد که دنبال دانه‌های دفع‌شده‌ی قهوه بگردند. این دانه‌ها پس از شستشو، با حرارت بالا بو داده می‌شوند و به کم‌یاب‌ترین و گران ترین قهوه دنیا تبدیل می‌گردند.


مدفوع لواک حاوی دانه‌های قهوه
ترکیب آنزیم‌های دستگاه گوارش لواک، نوع پروتئین موجود در قهوه را قدری تغییر می‌دهد که باعث می‌شود قهوه‌ی بو داده به کلی از مزه‌ی تلخ عاری باشد. با وجود کافئین بالا، طعم قهوه‌ی لواک بسیار ملایم و عطر آن بسیار دل‌پذیر است. از لحاظ بهداشتی نیز، لواک حیوانی است که هیچ‌گونه بیماری مشترک با انسان نداشته و همین‌طور ناقل باکتری‌های خطرناک برای انسان نیست. از این‌ها گذشته، دانه‌های قهوه پس از جمع‌آوری شسته شده و برای خشک شدن زیر نور آفتاب قرار می‌گیرند و پیش از مصرف، با حرارت بالا بو داده می‌شوند که خود به خود سلامت این نوع قهوه را تضمین می‌کند.

نیز ببینید ~ سه دلیل برای ننوشیدن کاپی لواک

نکته‌ی بسیار مهم در مورد قهوه‌ی لواک آن است که از یک رسته گیاه قهوه به دست نمی‌آید. آن‌چه در مورد قهوه لواک خاص است، نحوه‌ی پردازش آن در دستگاه گوارش حیوان است و نه نوع قهوه. نکته‌ی دیگر آن‌که، لواک در واقع جانوری است که انجام بخشی از چرخه‌ی طبیعی بازگرداندن بهترین دانه‌های قهوه به خاک را بر عهده دارد. به عبارت دیگر، طبیعت از سلیقه و هوشمندی لوواک استفاده می‌کند تا دانه‌های بهتر همراه با کود و مواد لازم به خاک برگردند و نسل با کیفیت‌تری از قهوه را به وجود بیاورند.



بیشترین واردات قهوه لواک در آمریکا و ژاپن انجام می‌شود. تولید این قهوه برای صادرات در یک سال، حداکثر 450 کیلوگرم است و مابقی تولید به صورت محلی در اندونزی، فیلیپین و ویتنام به مصرف می‌رسد. قیمت قهوه لواک در ایالات متحده معادل 330 تا 1300 دلار به ازای هر کیلوگرم است. در آسیای جنوب شرقی، قهوه لواک در کافه‌ها فروخته می‌شود و ویتنام بیشترین نرخ فروش این قهوه در کافه‌ها را دارد. در استرالیا، هر فنجان قهوه لواک به قیمتی معادل 35 دلار آمریکا فروخته می‌شود. همین فنجان قهوه در لندن قیمتی معادل 99 دلار آمریکا دارد. با این حال، در بالی و در مزارع قهوه، یک قوری قهوه‌ی لواک درجه یک را می‌توانید تنها با 3 دلار صرف کنید.




Sent from my iPhone using Tapatalk
منزل مادر نامزد داداشم که اهل هاوایی هستن و بسیار هم لطف دارن و فرهنگشون تا حدی شبیه خودمون هست و بسیار خونگرم ومهمانواز هستن،یک شب بعد از شام قهوه سرو کردن و دیدم فنجون من مشخص و جدا گزاشته شده.حس کنجکاوی باعث شد دلیلش رو بپرسم که چرا و تفاوتش با بقیه چیه
گفتن این قهوه خاص هست و برای خوشامدگویی هست و ...منم که در همون حال فنجونو برداشته بودم که ببرم سمت بینیم و از عطر و طعم قهوه مخصوص نهایت لذت رو ببرم ایشون هم همچنان صحبت میکردن و توضیح میدادن درباره قیمت و ارزش این قهوه یکدفعه گفتن کت پوپ کافی !!!cat poop coffee
فنجون تو دستم بین میز و صورتم موند :confused-43::confused-43::confused-43:
با شنیدن اسمش نمیدونستم باید بنوشم و قدر دان لطفشون باشم و....یا که...‌چرا که باشنیدن اسمش یک مقدار اکراه داشتم
اجبارا سعی کردم کسی متوجه نشه خودمو با بو کردن قهوه و نشون دادن قدردانی از تحویل گرفتنشون سرگرم کردم که خوشبخخخختانه از اسمون فرشته نجاتم رسید و کسی در زد صاحبخونه رفففت برای استقبال :khkh37:
Reply
#23
ecco24, post: 112700, member: 993 Wrote:منزل مادر نامزد داداشم که اهل هاوایی هستن و بسیار هم لطف دارن و فرهنگشون تا حدی شبیه خودمون هست و بسیار خونگرم ومهمانواز هستن،یک شب بعد از شام قهوه سرو کردن و دیدم فنجون من مشخص و جدا گزاشته شده.حس کنجکاوی باعث شد دلیلش رو بپرسم که چرا و تفاوتش با بقیه چیه
گفتن این قهوه خاص هست و برای خوشامدگویی هست و ...منم که در همون حال فنجونو برداشته بودم که ببرم سمت بینیم و از عطر و طعم قهوه مخصوص نهایت لذت رو ببرم ایشون هم همچنان صحبت میکردن و توضیح میدادن درباره قیمت و ارزش این قهوه یکدفعه گفتن کت پوپ کافی !!!cat poop coffee
فنجون تو دستم بین میز و صورتم موند :confused-43::confused-43::confused-43:
با شنیدن اسمش نمیدونستم باید بنوشم و قدر دان لطفشون باشم و....یا که...‌چرا که باشنیدن اسمش یک مقدار اکراه داشتم
اجبارا سعی کردم کسی متوجه نشه خودمو با بو کردن قهوه و نشون دادن قدردانی از تحویل گرفتنشون سرگرم کردم که خوشبخخخختانه از اسمون فرشته نجاتم رسید و کسی در زد صاحبخونه رفففت برای استقبال :khkh37:
امیرجان،
شخصا برعکس این کاری که شما کردید، علیرغم اینکه برای خودم و بدنم ارزش خیلی زیادی قائلم و سعی میکنم همیشه خوب غذا بخورم، بی نهایت علاقه مندم غذاهای فرهنگهای مختلف رو چک کنم.
مطمئن هستم که عموما اگر مضر یا بد مزه بودن فراگیر نمیشدن. البته این شامل غذاهای چندش آوری که ازشون بیزارم مثل کرم و حشرات و اینها نمیشه.
چند روز پیش یه جا squid دیده بودم، کلا هول کرده بودم، نذاشتن بخرمSad
وقتی یه چیزی رو ازش تعریف میکنن، پس حتما ارزش تست کردن داره.
البته این یه عقیده و نظر شخصیهWink
Reply
#24
من در به در دنبال اين قهوه لواك بودم چطور دلت اومد نخوري Sad


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  قهوه سبز ecco24 3 696 02-25-2015, 09:00 AM
Last Post: ecco24
  برنج قهوه‌ای 1364648 8 1,012 08-04-2014, 12:51 AM
Last Post: Amir Jafary
  شکر قهوه ای AmirK 2 423 10-19-2013, 07:32 PM
Last Post: Amin Khan



Users browsing this thread: 1 Guest(s)