Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهيه سوسيس مرغ در خانه
#1
همه ما از مضرات سوسیس و کالباس مطلع هستیم و می دانیم که مصرف بیش از حد آنها می تواند مشکلات مختلفی را برای جسممان ایجاد کند. اما این در صورتی است که ندانیم مواد تشکیل دهنده این مواد خوراکی چیست. اگر خودمان در خانه آنها را تهیه کنیم، خیالمان راحت است که قرار است دقیقا چه بخوریم! به همین مناسب، یک روش تصویری برای تهیه سوسیس برایتان انتخاب کرده ایم تا در خانه درست کنید و با اطمینان از سلامت آن، از طعم خوبش لذت ببرید.
[Image: 451129_296.jpg]
1. برای این منظور، به یک عدد مرغ بزرگ با پوست نیاز دارید.
2. سرهای بال را با چاقوی تیز برش دهید و کنار بگذارید.
3. سپس قفسه سینه مرغ را از وسط برش دهید. با کمک انگشتان هر دو دست، سعی کنید پوست مرغ را به صورت سالم از گوشت جدا کنید. لازم به یادآوری است که برای پوشش روی سوسیس به این پوست نیاز داریم و باید کاملا سالم از گوشت مرغ جدا شود.
4. پس از اینکه همه پوست قسمت جلو را جدا کردید، سراغ پوست پشت مرغ بروید و همانند تصویر، پوست همه قسمت ها و ران های مرغ را جدا کنید و کنار بگذارید. باید کاملا سالم و بدون پارگی همه پوست مرغ را جدا کنید.
5. حالا نوبت جدا کردن استخوان سینه رسیده است. در تصویر به طور دقیق می توانید ببینید چطور این کار را انجام دهید که به گوشت مرغ لطمه ای وارد نشود.
6. با چاقوی تیز و بزرگ، قسمت بالای سینه مرغ را، در دو طرف استخوان و غضروف برش دهید. به این ترتیب، دو قسمت سینه مرغ سالم و درسته از استخوان جدا می شوند و هیچ بخشی از مرغ هدر نمی رود. بخش کتف چسبیده به سینه را نیز همان طور که در تصویر می بینید، جدا کنید.
7. فیله مرغ را جدا کنید و همه چربی های اضافه را بگیرید.
8. روی یک سطح صاف و تمیز، پوست مرغ را بگذارید. آن را به صورت مستطیل برش دهید. یک لایه سلفون روی میز باز کنید. پوست مرغ را روی آن بگذارید.
9. روی پوست، یک لایه پودر آنزیم کاتالیزور (Activa RM) بپاشید. یکی از سینه های مرغ را قرار دهید و روی سطح آن دوباره آنزیم بپاشید. نیمه دوم سینه مرغ را از قسمت پشت روی سینه اولی روی پوست قرار دهید. روی آن نیز پودر آنزیم بپاشید. پوست را به همراه سینه ها مرغ رول کنید و اضافه پوست را قیچی کنید.
10. سلفون را کاملا محکم دور مرغ بکشید و با دست فشار دهید تا محکم شود. با سوزن چند سوراخ نازک روی سوسیس ایجاد کنید. کیسه پلاستیکی را بکشید و دوباره چند لایه دیگر رول کنید. دوطرف پلاستیک را بپیچید و با نخ ببندید. قسمت های اضافه پلاستیک را جدا کنید. سپس سوسیس را درون قابلمه ای از آب داغ با دمای 65 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا مرغ به طور کامل مغزپخت شود.
11. سلفون را از دور سوسیس باز کنید. با دستمال کاغذی حوله ای، آن را خشک کنید.
12. یک قابلمه متوسط را تا نیمه روغن کنید. آن را روی حرارت متوسط داغ کنید. وقتی دمای روغن به 193 درجه سانتی‌گراد رسید، سوسیس را درون آن بیندازید تا کاملا سرخ و طلایی شود.
13.سوسيس را روي دستمال كاغذي بگذاريد تا روغن اضافه اش گرفته شود،سپس برش دهيد و به سليقه خود تزئين كنيد

فيلم اموزش
http://www.aparat.com/v/Yz4xD
Reply
#2
پختن مرغ تو سلفون اصلا بهداشتی نیست اتفاقا بخاطر dhp موجود در سلفون عقیمتونم میکنه.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  روش تهيه موهيتو Lady Empire 2 522 01-09-2014, 06:23 PM
Last Post: pouyan
  طرز تهيه شكلات فندقي در منزل Lady Empire 0 271 01-07-2014, 12:49 PM
Last Post: Lady Empire
  طرز تهيه چيكن برگر كبابي رژيمي Lady Empire 0 343 11-11-2013, 12:49 PM
Last Post: Lady Empire
  طرز تهيه يك سوپ چربي سوز خوشمزه Lady Empire 0 326 09-01-2013, 05:53 PM
Last Post: Lady Empire
  طرز تهيه بستني يخي رژيمي Lady Empire 8 1,012 08-05-2013, 11:21 AM
Last Post: AmirK
  طرز تهيه باميه خانگي آسان و خوشمزه ! Lady Empire 0 312 07-18-2013, 09:50 PM
Last Post: Lady Empire



Users browsing this thread: 1 Guest(s)