Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع دسر با كدو تنبل
#1
کدوها دو دسته هستند. انواع سبز و حلوایی. کدو سبز در فصل تابستان کاشته و برداشته می شود و کدو حلوایی که به نام کدو تنبل هم آن را می شناسیمبرای فصل پاییز و زمستان است. شاید برای تهیه انواع دسرهای خوشمزه و شیرین لقب حلوایی را به این کدو داده باشند. تنبل هم شاید برای این است که بسیار بزرگ و سنگین هستند. اما هرچه هست، با این صیفی‌جات زیبا و رنگی می توان خوراکی های خوشمزه و مفید تهیه کرد.
ماکارون ادویه‌دار کدوحلوایی
[Image: 197226_792.jpg]
• تعداد: 30 عدد ماکارون
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان استراحت: 30 دقیقه
• زمان پخت: 9 دقیقه
مواد لازم
• 1.5 پیمانه بادام خرد شده
• 1 ¼ پیمانه خاکه قند
• یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
• 3 عدد سفیده تخم مرغ
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• نمک
• ¼ پیمانه خاکه قند
• 8 قطره رنگ غذای زرد
• 2 قطره رنگ غذای قرمز
• نصف پیمانه کره سیب یا کره کدو حلوایی
طرز تهیه
1. سه تابه بزرگ مخصوص فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، بادام، پودر شکر و ادویه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی و سرعت بالا هم بزنید تا کف کنند و نرم شوند. رنگ غذا را به مخلوط بادام اضافه کنید.
3. مخلوط رنگی را با قاشق داخل کیسه قنادی بریزید. سر قیف را قالب گرد بگذارید و دایره های حدود 5 سانتی متری روی سینی فر ایجاد کنید. بین هر دایره 2 سانتی متری فاصله بگذارید زیرا هنگام پخت پف می کنند و بزرگ می شوند و اگر نزدیک باشند، به هم می چسبند. 30 دقیقه پیش از اینکه داخل فر قرار دهید، آن را در اتاق بگذارید بماند.
4. در این فاصله، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید و سینی را داخل فر بگذارید. کوکی ها باید حدود 9 تا 10 دقیقه بپزند. خیلی آرام کاغذهای روغنی را از پشت کوکی ها جدا کنید و بگذارید تا سرد شوند.
5. کره کدوحلوایی را روی یکی از کوکی ها بگذارید و کوکی دیگر راروی آن قرار دهید. به این ترتیب، 30 عدد ماکارون خوشمزه کدوحلوایی می توانید درست کنید.
کره کدوحلوایی
مواد لازم
• پوره کدو حلوایی
• ¾ پیمانه آب سیب
• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• نصف قاشق چایخوری پودر میخک
• 1.5 پیمانه شکر
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی
روش تهیه
1. براي پوره كردن، 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوط‌كن کدو را پوره كنيد.
2. پوره را به همراه آب سیب، ادویه و شکر داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط خوب هم بزنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و 30 دقیقه بگذارید بماند تا غلیظ شود.
3. در آخر آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
چیزکیک کدو حلوایی با روکش شکلات
[Image: 197227_373.jpg]
• تعداد: 48 تکه
• زمان تهیه: 35 دقیقه
• زمان پخت: 35 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 ساعت
مواد لازم
• نصف پیمانه کره
• 500 گرم جودوسر
• 500 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• 1 ¾ پیمانه شکر
• سه عدد تخم مرغ
• 425 گرم پوره کدو حلوایی
• یک قاشق چایخوری ادویه کدوحلوایی
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• یک پیمانه شکلات 50 درصد
• ¼ پیمانه کره
• 48 عد مغز گردو
روش تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی را با فویل بپوشانید و فویل را چرب کنید. نصف پیمانه کره را با جودوسر در مخلوط‌کن مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را کف سینی آماده شده فشار دهید و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید.
2. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی و سرعت متوسط با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. تخم مرغ ها را یکجا اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید. کدو حلوایی، وانیل، ادویه پای و نمک را اضافه کنید. در آخر، مخلوط کدوحلوایی را روی نان جویی که در فر پخته اید، بریزید.
3. مواد را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر بگذارید تا کناره های مواد پف کند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
4. در کاسه متوسط مایکروفر، تکه های شکلات و ¼ پیمانه کره رابا هم مخلوط کنید. مایکروفر را روی قدرت 100 درصد تنظیم کنید و مواد را 30 تا 60 ثانیه حرارت دهید تا نرم شوند. هم بزنید تا همه مواد آب و نرم شوند. شکلات مایع را روی چیزکیک بریزید و سطح آن را صاف کنید. با فواصل مشخص، دانه های گردو را روی کیک بچینید. پس از خنک شدن، با چاقوی تیز آن را به تکه های هم اندازه تقسیم کنید.
پای بهشتی کدوحلوایی
[Image: 197228_188.jpg]
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان خنک شدن: 30 دقیقه
• زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم
• 230 گرم پنیر خامه ای نرم شده
• ¼ پیمانه شکر
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• یک عدد تخم مرغ همزده
• خمیر آماده پای*
• 1 ¼ پیمانه پوره کدو حلوایی
• یک پیمانه شیر غلیظ
• دو عدد تخم مرغ همزده
• ¼ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/4 قاشق چایخوری نمک
• 1/4 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• نصف پیمانه گردوی خرد شده
• دو قاشق غذاخوری کره آب شده
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه
1. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ¼ پیمانه شکر، وانیل و یک عدد تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس آنها را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
2. در این فاصله، سطح میز را آردپاشی کنید و خمیر آماده پای را با وردنه باز کنید تا یک دایره با قطر 30 سانتی متر به دست بیاید. سپس خمیر را داخل قالب پای بگذارید. مخلوط پنیر را داخل آن بریزید. لبه های خمیر را به داخل برگردانید و آنها را فرم دهید.
3. در یک کاسه متوسط، کدوحلوایی، شیر، دو عدد تخم مرغ، ¼ پیمانه شکر قهوه ای، ¼ پیمانه شکر، دارچین، نمک و جوزهندی را با هم مخلوط کنید. با دقت آنها را روی مخلوط پنیر بریزید.
4. روی قالب را با فویل بپوشانید و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. فویل را بردارید و 25 دقیقه دیگر بپزید.
5. در این فاصله، گردو، کره، آرد و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. آنها را روی پای بریزید و 10 تا 15 دقیقه بپزید.
خمیر پای
مواد لازم
• 1 ¼ پیمانه آرد کامل
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/3 پیمانه روغن قنادی
• 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب سرد
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. با کمک مخلوط کن روغن تردکنندهٔ شیرینی (روغن قنادی که به آن شورتنینگ هم می گویند) را خرد کنید تا به اندازه نخود در بیاید. یک قاشق غذاخوری آب روی مخلوط بریزید و با چنگال هم بزنید. به قدری آب بریزید که خمیر شکل بگیرد. سپس آن را به شکل توپ گلوله کنید.
Reply
#2
کیک تیرامیسو کدو حلوایی
تیرامیسو یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که ما آن را در اینجا با کیک کدوحلوایی برایتان آموزش داده ایم تا طعمی متفاوت از آن را امتحان کنید.
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 15 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت
• زمان خنک شدن: 3 ساعت
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ درشت
¾ پیمانه آرد کامل
دو قاشق چایخوری پودر دارچین
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری پودر جوز هندی
یک پیمانه شکر
2/3 پیمانه کنسرو کدو حلوایی
یک قاشق چایخوری آب لیموترش
یک پیمانه فندق خرد شده
خاکه قند
شربت قهوه*
کرم ماسکارپونه*
فندق خرد شده (برای تزئین)
شکلات 50 درصد رنده شده (برای تزئین)
[Image: 365683_695.jpg]
طرز تهیه
1. تخم مرغ ها را 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. یک ظرف مستطیلی را به خوبی با روغن چرب کنید و داخل آن یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. کاغذ را نیز چرب کنید و ظرف را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، آرد، دارچین، بیکینگ پودر، زنجبیل، نمک و جوز هندی را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا به رنگ لیمویی در بیاید. به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا سبک شود و پف کند. سپس کدوحلوایی و آب لیمو را اضافه کنید و در انتها نیز مخلوط آرد را به تریج اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. مواد را داخل ظرف از پیش آماده شده بریزید و روی آن خرده های فندق بپاشید.
3. آن را 15 دقیقه داخل فر بپزید. کیک در این مرحله باید حالت ارتجاعی داشته باشد. لبه های آن را از ظرف جدا و کیک را روی دستمالی که پودر قند پاشیده اید، برگردانید. کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و بگذارید خنک شود.
4. برای تهیه تیرامیسو، کیک را از عرض به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
5. در ظرفی که می خواهید تیرامیسو را سرو کنید، یک لایه کیک و یک لایه فندق بگذارید. یک‌سوم شربت قهوه را روی آنها بریزید. روی آن ¾ پیمانه کرم ماسکارپونه بریزید. همین ترتیب لایه ها را تا بالا تکرار کنید.
6. روی کیک را بپوشانید و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید. در صورت تمایل، روی تیرامیسو را با فندق خرد شده و شکلات رنده شده تزئین کنید.
نکته آموزشی
کیک تیرامیسو را می توانید تا یک ماه داخل فریزر یا سه روز داخل یخچال نگهدارید.
طرز تهیه کرم ماسکارپونه
مواد لازم
• دو پیمانه خامه پف کرده
• 230 گرم پنیر ماسکارپونه
• ¼ پیمانه شیره افرا
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، خامه پف کرده، پنیر ماسکارپونه و شیره افرا را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی با سرعت بالا تا حدی هم بزنید که نرم و یکدست شود و پف کند.
طرز تهیه شربت قهوه
مواد لازم
• نصف پیمانه شکر
• نصف پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری
• یک قاشق غذاخوری عصاره فندق
طرز تهیه
در یک قابلمه کوچک، شکر، آب و پودر قهوه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط هم بزنید تا بجوشد و شکر حل شود. اجازه دهید یک دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید. در آخر عصاره فندق را به آن اضافه کنید.
کره کدوحلوایی
مواد لازم
• پوره کدو حلوایی
• ¾ پیمانه آب سیب
• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• نصف قاشق چایخوری پودر میخک
• 1.5 پیمانه شکر
• دو قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر جوز هندی
[Image: 365684_178.jpg]
روش تهیه
1. براي پوره كردن، 30 دقيقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوط‌كن کدو را پوره كنيد.
2. پوره را به همراه آب سیب، ادویه و شکر داخل قابلمه بریزید و روی شعله متوسط خوب هم بزنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید و 30 دقیقه بگذارید بماند تا غلیظ شود.
3. در آخر آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
کاپ‌کیک کدوحلوایی با پنیر ماسکارپونه
این کاپ‌کیک‌ها بسیار آسان درست می‌شوند و طعم عالی دارند. اگر پنیر ماسکارپونه پیدا نکردید، می‌توانید پنیر خامه‌ای را جایگزین آن کنید.
• تعداد: 12 عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه آرد کامل
• ¾ قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
• ¾ قاشق چایخوری جوش‌شیرین
• ¾ قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• 1/8 قاشق چایخوری پودر سیر
• دو عدد تخم‌مرغ هم‌زده
• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
• 1/3 پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای
• 1/3 پیمانه روغن زیتون
• 1/3 پیمانه کشمش
• ¼ پیمانه گردوی خرد شده
• فیلینگ ماسکارپونه*
• ¼ پیمانه زنجبیل شکری خرد شده
[Image: 365685_159.jpg]
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2.در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، دارچین، نمک، جوزهندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، پوره کدو حلوایی، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و روغن گیاهی را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را هم بزنید تا یکدست شوند.
3. مخلوط آرد را با مخلوط کدو حلوایی را با هم مخلوط کنید. گردو و کشمش را اضافه کنید. با قاشق از مواد داخل قالب مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
4. مافین‌ها را به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. 5 دقیقه پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. سپس مافین‌ها را از عرض دونیم کنید. در وسط آن ماسکارپونه بگذارید و لایه دیگر کاپ‌کیک را بگذارید. روی آن آب‌نبات خرد شده زنجبیلی بریزید.
5. برای تهیه فیلینگ ماسکارپونه، نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه، 6 قاشق غذاخوری کره، ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین، ¼ قاشق چایخوری پودر زنجبیل، دو پیمانه پودر شکر و یک قاشق غذاخوری شیر نیاز دارید.
6. پنیر ماسکارپونه و کره را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. دارچین و زنجبیل را بیفزایید. با هم‌زن برقی هم بزنید. سپس پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز، شیر اضافه کنید تا از غلظت آن کمی کاسته شود.
پودینگ نان صبحانه کدوحلوایی
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 25 دقیقه در دمای 375
مواد لازم
• روغن
• دو عدد سفیده تخم مرغ
• یک عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه پوره کدوحلوایی
• نصف پیمانه شیر کم چرب
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• پودر میخک
• 6 اسلایس نان گندم با فیبر بالا، خرد شده به اندازه های 2.5 سانتی متری
• ¼ پیمانه گردو خرد شده
• دو قاشق چایخوری کره
• دو قاشق غذاخوری شیره افرا
[Image: 365686_578.jpg]
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 6 کاسه سفالی یا رامکین را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، تخم مرغ، شیر، دو قاشق غذاخوری شیره افرا، دارچین، نمک، جوز هندی و میخک را با هم مخلوط کنید. سپس گردوهای خرد و تفت داده شده را به مواد اضافه کنید.
2. مواد را داخل کاسه ها بریزد. داخل سینی فر بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید.
3. اجازه دهید کمی خنک شود و سپس کره و شیره افرا روی آنها بریزید و سرو کنید.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)