Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تارت شكلاتي
#1
مواد اولیه:
  • بیسکوییت 9 عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار - خرد شده)
  • کره 5 قاشق غذاخوری (آب شده)
  • شکر 55 گرم
  • خامه 295 گرم (پر چرب)
  • شکلات 255 گرم (خرد شده)
  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • خامه 2 قاشق غذاخوری (پر چرب)
  • شکلات 50 گرم (خرد شده)
  • شربت ذرت 1 قاشق چای خوری
  • آب 1 قاشق غذاخوری (آب گرم)
[Image: 431191_734.jpg]
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید.
2. بیسکوییت، 5 قاشق غذاخوری کره و 55 گرم شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با دست داخل قالب پخش کنید و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه خنک شود.
3. 295 گرم خامه را به جوش آورید. سپس روی 255 گرم شکلات داخل کاسه بریزید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید و بعد آرام هم بزنید تا یکدست شوند.
4. تخم مرغ، وانیل و نمک را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید سپس با شکلات آب شده مخلوط کنید.
5. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت کاملا خنک شود.
6. 2 قاشق غذاخوری خامه را به جوش آورید و بعد از روی حرارت بردارید و با 50 گرم شکلات مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد با شربت ذرت و آب گرم ترکیب کنید.
7. سس را روی تارت بریزید و بچرخانید تا سس روی همه تارت پخش شود و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.
Reply
#2
شربت ذرت چیه؟
Reply
#3
Amin Khan, post: 76869, member: 10 Wrote:شربت ذرت چیه؟
شربت ذرت مث سیب زمینی شیرینه که خیلی خوبه ها ولی دست خودمون بهش نمیرسه !!
منبع قندی هستش که فک نکنم اینورا گیرمون بیاد ولی تو آمریکا کاربرد زیا داره
Reply
#4
Amin Khan, post: 76869, member: 10 Wrote:شربت ذرت چیه؟

اسم انگلیسیش Corn Syrup هست و معمولا رو پنکیک میریزن میزنن به بدن. اصولا به عنوان یه شیرین کننده ازش استفاده میشه.
تقریبا قند خالصه ، مخصوصا نسخه پُر فروکتوزش. تو 100 گرمش 0 گرم چربی ، 0 گرم پروتئین و 78 گرم کربوهیدرات ساده ( قند ) داره.
اسی جان شما از چه نظری میگی خیلی خوبه؟

موفق باشید :khan4:
Reply
#5
دايي اسي گرامي همينجا هم هست و همونطور كه جناب رضاخان گرامي هم فرمودن با پنكيك بيشتر مصرف ميشه و فوق العاده خوش طعم و خوشمزه ست
[ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND]
Reply
#6
ecco24, post: 76879, member: 993 Wrote:دايي اسي گرامي همينجا هم هست و همونطور كه جناب رضاخان گرامي هم فرمودن با پنكيك بيشتر مصرف ميشه و فوق العاده خوش طعم و خوشمزه ست
[ATTACHMENT NOT FOUND] [ATTACHMENT NOT FOUND]

خب میگم که برا از ما بهترونه !!
چن گرفتی؟
Reply
#7
خيلي وقت پيش گرفتم خاطرم نيست :x3-54: ولي قيمت ميگيرم
Reply
#8
اتفاقا اخيرا وزارت بهداشت شيريني فروش ها و صنايع غذايي رو از مصرف شربت ذرت منع كرده...چيز خوبيم نيست! مگه مصرفش بسيار كم باشه...
من راهيم...
Reply
#9
وحید ضررش چیه؟
Reply
#10
Amin Khan, post: 76899, member: 10 Wrote:وحید ضررش چیه؟
ارتباط مستقيم با ديابت نوع 2....كبد چرب...سندروم متابوليك و بعدش هم بیماری های قلبی، چاقی و سرطان... اين تحقيقات براي خود امريكاست و اونجا هم خيلي ها مصرف نميكنن و معترض هستن...حالا ببين مصرفش چقدر بوده كه صداي بهداشتياي اينجا و همشون دراومده! اين شربت ذرت چون قندش فروكتوزه خيلي از شكر و اينا به اصطلاح شيرينتره...تازه 3-4 مدل درجه بندي از لحاظ شيريني داره...براي اين واسه اينا كه ميخوان يه محصول رو به مردم قالب كنن صرفه اقتصادي داره بهتره بگيم كلاهبرداري!...مثل همون روغن پالم...يه مورد ديگه اينكه باز اگه درجه 1 امريكايي اروپاييش باشه يه چيزي!‌ديگه خودتون بهتر ميدونين كه اينا ميرن درجه 10 از دهاتهاي چين رو ميارن كه ديگه از بيخ و بن مشكل داره...:[Avin] (132)-40:

خدايي بچه 2ساله اگه به لحاظ عقلي سالم باشه ميفهمه كه چرا يه كشور 70-80 ميليوني اين همه مريض قلبي عروقي و سرطاني و ديابتي و...داره!؟! تازه رواني هاش پيشكش! :khan10-39: و ايضا بيماران امنيتيش! تازه با اينكه اكثريت جوون هستن...فكر كنيد اين ها به پيري برسن و نسل جديدي( الان در سنين پايين و نوجواني هستن...) كه در معرض اين عوامل هستند...ديگه چي از توش دربياد!!!
من راهيم...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  تارت 1364648 0 302 11-17-2013, 11:30 PM
Last Post: 1364648



Users browsing this thread: 1 Guest(s)