Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلم بروکلی
#25
[Image: 6eb04b7d5974c6cf0517353ffd5435af3bf78ca8...d1835f.jpg]
مرا به هيچ بدادى و من هنوز برآنم
كه از وجود تو مويى به عالمى نفروشم
http://www.atizo.se/shop/
Reply
#26
تحقیقات در انگلیس نشان می دهد که مصرف کلم بروکلی می‌تواند سرعت پیشرفت التهاب مفاصل را کاهش دهد یا حتی از بروز آن پیشگیری نماید. در این بررسی مشخص شد نوعی ترکیب موجود در کلم بروکلی، فعالیت آنزیم‌های مخربی را که به بافت غضروفی مفاصل آسیب می‌رسانند، متوقف می‌کند.

در این مطالعه از 20 بیمار خواسته شد تا پیش از آنکه تحت عمل جراحی التهاب مفصل زانو قرار بگیرند به مدت دو هفته بروکلی را در رژیم غذایی خود بگنجانند. در بررسی که بر روی این افراد انجام گرفت مشخص شد مصرف بروکلی حتی در مدت زمان کوتاه مفید و اثربخش بوده است. به عقیده این محققان هرچند نمی‌توان گفت که مصرف بروکلی التهاب مفاصل را به طور کامل درمان می‌کند اما قادر است به فرآیند درمان کمک نماید.

انجام فعالیت بدنی و حفظ وزن متعادل می‌تواند علایم و خطر ابتلا به التهاب مفصل زانو را در فرد کاهش دهد اما این یافته جدید اطلاعات بیشتری را درباره چگونگی تاثیرگذاری رژیم غذایی بر سلامت مفاصل ارایه می‌کند.
سلامت
Reply
#27
تابناک: گل کلم جزو سبزیجاتی از خانواده کلم پیچ هاست که دارای قدرت فوق العاده ای برای مبارز ه با سرطان از جمله سرطان روده بزرگ، سرطان ریه، سرطان سینه، مثانه و تخمدانها است.
پژوهشگران در جدیدترین گزارش های خود اعلام کرده اند که گل کلم دارای ترکیبات گوگرد داری است که برای از بین بردن سموم بدن و هم چنین جلوگیری از سرطان تاثیر دارد و مواد تشکیل دهنده گل کلم موجب افزایش ترشح آنزیمهای موثر در از بین بردن سموم و مواد سرطان زاست.
سایت خبری "اورینت" به نقل از " مدیکال نیوز تودی" نوشت: با توجه به اینکه گل کلم دارای ویتامین c است از خطر اکسیده شدن سلولها و هم چنین ابتلای بدن به سرطان جلوگیری می کند.
گل کلم با داشتن مقدار زیادی منیزیم که مساله بسیار مهمی در فرایند اکسید شدن بدن است، برای حفاظت بدن از اکسیده شدن و درنتیجه ممانعت از بروز سرطان موثر است.
Reply
#28
آشنایی با سه غذای رژیمی با کلم بروکلی

اگر تا بحال از کلم بروکلی استفاده نکرده‌اید دستور پخت‌های زیر را امتحان کرده و بروکلی را وارد رژیم غذایی خود کنید.
قطعا شما از خواص بیشمار کلم بروکلی و ضرورت استفاده از آن آگاه هستید. این سبزی کم کالری و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر می‌باشد. علاوه بر همه اینها منبع فوق العاده غنی از آنتی‌اکسیدانها و مواد شیمیایی گیاهی محسوب می‌شود. اگر تا بحال از این سبزی منحصر بفرد استفاده نکرده‌اید دستور پخت‌های زیر را امتحان کرده و بروکلی را وارد رژیم غذایی خود کنید:

1 - بروکلی چرب

2 فنجان بروکلی را بخار پز کنید تا نرم شوند، سپس آنها را به یک غذاساز منتقل کرده و یک عدد آووکادو خرد شده را به آن اضافه کنید و 5 تا 10 ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس يك عدد گوجه فرنگی خرد شده، یک چهارم فنجان پیاز قرمز خرد شده، کمی فلفل سبز تند خرد شده، یک چهارم فنجا ن گشنیز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و کمی نمک را به بقیه مواد درون غذاساز اضافه می کنیم و تا جایی که یک مخلوط همگن بدست آید هم می‌زنیم. می‌توانید این غذا را با کاسنی و کرفس نیز سرو کنید.

2 - بروکلی با سس فتا

2 فنجان کلم بروکلی را بخارپز کرده و کنار می‌گذاریم. در یک تابه نچسب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف یک پیاز ریز شده و پخته و 2 حبه سیر رنده شده را می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا همه آنها نرم شوند. بروکلی را به این مواد اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا وقتی پیازها بیرنگ شوند. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه را به مواد تابه اضافه کرده و مواد را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و نصف فنجان پنیر فتا ، یک چهارم فنجان آب و سبزیجاتی مانند جعفری یا شوید را به آنها می‌افزاییم و هم می‌زنیم تا نرم و یکدست شوند.

3 - پوره بروکلی

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده و به آن می‌افزاییم و به مدت 8 دقیقه تفت می‌دهیم، سپس سه چهارم فنجان آب اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا نرم شوند(حدود 5 دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آنها اضافه می‌کنیم. می‌توانیم این مخلوط را له کرده و بصورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل طعم‌دار کنیم. این پوره را می‌توان به جای پوره سیب‌زمینی به عنوان یک پوره کم کالری و سالم سرو کرد.
مرا به هيچ بدادى و من هنوز برآنم
كه از وجود تو مويى به عالمى نفروشم
http://www.atizo.se/shop/
Reply
#29
کلم بروکلی؛ سلاحی علیه سرطان


سلامت نیوز:مطالعات محققان نشان می دهد که کلم بروکلی حاوی ترکیباتی به نام سولفورافان است که در پیشگیری از بروز سرطان و درمان آن موثر است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا ، مجله معتبر ساینس در تازه ترین شماره خود گزارش داد: این مطالعه نشان می دهد که آنزیم موجود در انواع کلم و به ویژه کلم بروکلی با نابود کردن سلول های بنیادی سرطان، از ایجاد و گسترش سرطان جلوگیری می کند. در ادامه این تحقیقات آمده است عصاره جوانه کلم بروکلی خطر ابتلا به سرطان دهان و دندان را کاهش می دهد.
محققان بر این باورند خواص ضد سرطانی کلم بروکلی به این دلیل است که سولفورافان، بدن را به گونه ای تحریک می کند که ژن ها تغییر کنند و از رشد تومور جلوگیری شود.
کلم بروکلی علاوه بر خاصیت ضد سرطانی، در سلامت قلب، جلوگیری از بیماری های روده و معده، آرتروز، آلزایمر و بیماری های شناختی و پوکی استخوان موثر است. از طرفی ترکیبات موجود در آن مانع آسیب اشعه ماورای بنفش خورشید و سرطان پوست می شود.
برخی از خواص دیگر کلم بروکلی عبارتند از :
• خاصیت سم زدایی از بدن
• خاصیت ضد التهابی
• متعادل کردن ویتامین D در بدن
• کاهش کلسترول
• بهبود برخی بیماری های چشمی و بینایی
• ترمیم پوست آسیب دیده
نتایج این تحقیقات در نشریه Clinical Epigenetics منتشر شده است.


سلامت نیوز: کلم بروکلی؛ سلاحی علیه سرطان
مرا به هيچ بدادى و من هنوز برآنم
كه از وجود تو مويى به عالمى نفروشم
http://www.atizo.se/shop/
Reply
#30
نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی نهادند. بروکلی از خانواده کلم ها می باشد و بهترین فصل برداشت آن پائیز و زمستان است ساقه بروکلی باید سفت بوده و سر آن بنفش یا سبز تیره باشد.



غنچه های آن باید به صورت بسته باشد و گل های آن زرد نشده باشد. قسمت خوراکی بروکلی سر نامیده میشود سر اصلی در مرکز و بالای گیاه روئیده شده است، وقتی سر اصلی برداشته شود و قطع شود، سرهای جانبی شروع به رشد کرده و نمایان می شود.



بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان است که با استفاده از آن تعداد ، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. از ابتلا به سرطان بخصوص سرطان سینه، معده، روده بزرگ، رکتوم و ریه در انسان جلوگیری می نماید.
بروکلی همچنین دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید، ویتامین A , C و ویتامین کا می باشدکه باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شود.


بروکلی به علت دارا بودن مقادیر بالای ویتامین فیبر و بتاکارون پیش ساز ویتامین Aیک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می نماید و فرایند پیری را به تاخیر می اندازد.مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی را در وعده های غذایی خود حتما قرار دهند.




کلسیم موجود در بروکلی به میزان کلسیم موجود در شیر است. در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند یا کمبود کلسیم دارند بسیار مفید است. با وجود این بدلیل وجود ویتامین D در شیر برای بیماران پوکی استخوان شیر منبع کلسیم بهتری است.کلم بروکلی غنی ترین منبع آهن در میان گیاهان بشمار می رود.

درباره کلم بروکلی:

شاخه هایی که سبز تیره هستند را انتخاب نمایید، رنگ خوب گیاه نشانه موادمغزی عالی می باشد. خوشه ای را با ساقه های سفت انتخاب نماببد ساقه هایی که خمیده یا لاستیکی هستند کیفیت ضعیفی دارند.


بهترین روش نگهداری کلم بروکلی این است که کلم بروکلی را در یخچال و در قسمت میوه جات و سبزیجات نگهداری نمایید کلم بروکلی را درست قبل از مصرف بشوئید و بیش از پنج روز در یخچال نگهداری ننمایید.

[Image: H1383203949.jpg]


بهترین روش پخت کلم بروکلی بخار پز کردن یا پختن در مایکرو ویو یا با کمی آب یا آب گوشت بروی حرارت ملایم است. بهتر است سبزیجات زیاد پخته نشوند چون بسیاری از املاح و مواد معدنی خود را از دست می دهند.


مخلوط کلم بروکلی و گوجه فرنگی یک داروی قوی ضد سرطانی است، بخصوص برای مقابله باسرطان پروستات بسیار موثرند.


کلم بروکلی بجای کرم ضد آفتاب؛ به علت برخورداری آن از یک ماده گوگردی، کلم بروکلی می تواند پوست را از آسیبهای اشعه ماورای بنفش خورشید حفاظت نماید. سولفوران که در ابتدای مطلب به آن اشاره گردید یک ترکیب شیمیایی گوگردی است که پوست را از ابتلا به سرطان پوست محافظت می نماید.



مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوصسرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند.



2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتامین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند.



[Image: Q1383203949.jpg]

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.



4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند.



5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند.


خالق من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛
ودوزخی دارد، به گمانم کوچک و بعید؛
و در پی دلیلیست که ببخشد ما را...

Reply
#31
من خامشو خورد میکنم ، با هویج رنده شده و آب غوره سالاد خوشمزه ای میشه...
Reply
#32
اگه هر روز و روزي سه وعده بخوري ديگه جز خام نميشه مصرف كرد لامصب بخارپز و سرخ شده اش افتضاحه باز كبابيش قابل تحمله


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#33
بروکلی رو اگه خام می خواید بخورید ، 2-3 دقیقه بیاندازید تو آب جوش . هم خوش رنگ تر میشه هم همه جوجوهاش میان بیرون رو آب قوطه ور میشن
[SIZE=6][SIZE=5][SIZE=4]انسان ها نادان به دنیا می آیند نه احمق، آنها توسط آموزش و پرورش احمق می شوند



[/SIZE]

[/SIZE]
[/SIZE]

Reply
#34
با مايع شستشو سبزيجات فايده نداره ؟


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply
#35
من بروکلی رو خام مصرف میکنم ولی کلم سفید رو بخار پز .....
Reply
#36
البته بخار پز رو میتونی سس رژیمی درست کنی روش بریزی طعمش عالی میشه...
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)