Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جو دوسر
#37
Sheibani, post: 23119 Wrote:والا من هرجایی میرم میگم جودوسر تعجب می کنند میگن ما از بچگی همین یک مدل جو را داشتیم...
امروز دوباره جو معمولی را با شیر و کشمش کاکائو ترکیب کردم، حتی پشمک هم ریختم تا خوشمزه بشه ولی بازم نتونستم بخورم و یک راست رفت سطل آشغال...
امیر مزه جو دو سر هم مثل جو معمولی هست یا نه؟

آقا این جو معمولی با جو دو سرفرق میکنه داداش از نظر مزه هم خیلی متفاوت هستن جو دوسر رو یه بار امتحان کن اصلا همین جوری خشک هم یه کمش رو امتحان کنی مزه خوبی داره ،
Sheibani, post: 23133 Wrote:قیمتش 10 برابر جو معمولی هست...

از نظر قیمت هم خوب اصلا قابل قیاس نیستن چون اصلا تولید داخل نداریم ،بعد داداش خواصشم خیلی بیشتر جو معمولی هست

یونجه نیس که بخاطر قیمتش متعجب بشی ....

skrilexx, post: 23134 Wrote:این سایتی که شما معرفی کردی 2-3 نوع جو دو سر داره به نظرتون بهترینش همون جودوسر درشت هست؟

بستگی به ذائقه خوت داره ولی نوع جو صبحانه خیلی راحت میشه خوردش احتیاجی هم به پخت چندان نداره همین جوری میشه ریخت توی شیر خورد اون نوعیش که درشته باید یه کم پخته بشه با این که اونم مزش با شیر خوبه
Reply
#38
از این سایت کسی خرید کرده؟
بخوایم کرج هم میفرستن؟
Reply
#39
آره من خرید ازشون زیاد داشتم دفترشون تهران هست

واسه کرج هم میفرستن چرا نفرستن ؟ تماس بگیری با قسمت فروش کارت رو راه میندازن
Reply
#40
عجبا من که موندم شما چرا انقدر سختش میکنین عزیزان من جوی کامل رو وقتی پرک میکنن یعنی میکوبن و له میکنن میشه جوی دو سر.چه خبره کیلویی 10 تومن من اینجا میخرم 1500 همینجوری خام خام با شیر و یک قاشق عسل قاطی میکنن میخورم حرف نداره الکی خودتونو سر کار گذاشتین.
Reply
#41
Amir Jafary, post: 23146 Wrote:عجبا من که موندم شما چرا انقدر سختش میکنین عزیزان من جوی کامل رو وقتی پرک میکنن یعنی میکوبن و له میکنن میشه جوی دو سر.چه خبره کیلویی 10 تومن من اینجا میخرم 1500 همینجوری خام خام با شیر و یک قاشق عسل قاطی میکنن میخورم حرف نداره الکی خودتونو سر کار گذاشتین.

امیر جان این دو تا کاملا با هم متفاوتن برادر .
http://e-gym.ir/thread1782.html
[SIZE=6][SIZE=5][SIZE=4]انسان ها نادان به دنیا می آیند نه احمق، آنها توسط آموزش و پرورش احمق می شوند



[/SIZE]

[/SIZE]
[/SIZE]

Reply
#42
Amir Jafary, post: 23146 Wrote:عجبا من که موندم شما چرا انقدر سختش میکنین عزیزان من جوی کامل رو وقتی پرک میکنن یعنی میکوبن و له میکنن میشه جوی دو سر.چه خبره کیلویی 10 تومن من اینجا میخرم 1500 همینجوری خام خام با شیر و یک قاشق عسل قاطی میکنن میخورم حرف نداره الکی خودتونو سر کار گذاشتین.
امیر همش تقصیر تو هست، کلی پول پشمک، کشمش و جو دادم :دی
منم یک کیلو جو پرک مثل یکی خودت که عکسش رو گذاشته بودی خریدم کیلویی 1500 تومان...
دیروز که این تاپیک رو دیده فهمیدم جوئی که من و شما خریدیم جودوسر نیست، بلکه جو معمولی بصورت پرک شده هست!!!
Reply
#43
sheibani, post: 23151 Wrote:امیر همش تقصیر تو هست، کلی پول پشمک، کشمش و جو دادم :دی
منم یک کیلو جو پرک مثل یکی خودت که عکسش رو گذاشته بودی خریدم کیلویی 1500 تومان...
دیروز که این تاپیک رو دیده فهمیدم جوئی که من و شما خریدیم جودوسر نیست، بلکه جو معمولی بصورت پرک شده هست!!!

ببین من نمیدونم آمریکاییا چی میخورن ولی اینو میدونم که این جو که من میخورم سرشار از فیبر و کربوهیدرات با شاخص گلیسیمیک پایینه که دقیقا مطابق هدفیه که از خوردنش دنبال میکنم هیچ مشکلیم باهاش ندارم و تو رژیم قبلیمم این جو و برج قهوه ای بخش اعظم کربوهیدرات دریافتیم رو تشکیل میدادن و کاملا جوابگو بود.
بعدشم شما که میخوای پشمکو شکر بریزی تو غذات خوب چه کاریه همون نون بربری بخور صبحونه فرق خاصی نمیکنه:d
Reply
#44
Sheibani, post: 23151 Wrote:امیر همش تقصیر تو هست، کلی پول پشمک، کشمش و جو دادم :دی
منم یک کیلو جو پرک مثل یکی خودت که عکسش رو گذاشته بودی خریدم کیلویی 1500 تومان...
دیروز که این تاپیک رو دیده فهمیدم جوئی که من و شما خریدیم جودوسر نیست، بلکه جو معمولی بصورت پرک شده هست!!!

هادی جان بخور بابا جون همونو . سم که نداره که .
[SIZE=6][SIZE=5][SIZE=4]انسان ها نادان به دنیا می آیند نه احمق، آنها توسط آموزش و پرورش احمق می شوند



[/SIZE]

[/SIZE]
[/SIZE]

Reply
#45
Amir Jafary, post: 23154 Wrote:ببین من نمیدونم آمریکاییا چی میخورن ولی اینو میدونم که این جو که من میخورم سرشار از فیبر و کربوهیدرات با شاخص گلیسیمیک پایینه که دقیقا مطابق هدفیه که از خوردنش دنبال میکنم هیچ مشکلیم باهاش ندارم و تو رژیم قبلیمم این جو و برج قهوه ای بخش اعظم کربوهیدرات دریافتیم رو تشکیل میدادن و کاملا جوابگو بود.
بعدشم شما که میخوای پشمکو شکر بریزی تو غذات خوب چه کاریه همون نون بربری بخور صبحونه فرق خاصی نمیکنه:d
امیر شوخی کردم، چرا عصبانی میشی :دی
میگم آقا شما اون طعمش رو با عسل تونستی ببری؟ چون من شکر و کاکائو و کشمش ریختم چاره نکرد بازم بی مزه بودنش اذیتم کرد
Reply
#46
شوما در زندگی مثل اینکه آرژنین آلمکس یا دی آسپارتیک اسید نخوردی که همه طعم ها برات شیرین و گوارا بشه ! یه اسکوپ برات بفرستم که دیگه هرچی جلوت گذاشتن با ولع بخوری !
Reply
#47
والا من عسل و شیر ریختم به نظرم کاملا خوشمزه بود سگش به برنج قهوه ای میارزید.
امیر حرف آرژنین آلمکسو نزن یعنی تعمدا میخواستی مکمل بدمزه درست کنی بعید بود انقدر موفق بشی.
Reply
#48
امیر جوی معمولی با جوی دوسر فرق داره اون تو ایران تولید نمیشه :anger:
البته من با طعم هیچ غذای تو زندگیم مشکل نداشتم
اگه آرژنین آلمکس فکر می کنی بعد طعمه پس یبار مگاسوی بخور که دل رودت مث جوراب پشت رو شه از بوش
بی خیال بی ارزشی ها شو ، احساساتت رو همچو اندامت عضلانی کن!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)